Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το ψηφοδέλτιο εν όψει των εκλογών παρουσίασε ο ΣυΡιζΑ-Προοδευτική Συμμαχία Π.Ε. Πρέβεζας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10:30 π.μ., στο Εκλογικό Κέντρο Ειρήνης 56, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου ΣυΡιζΑ-Προοδευτική Συμμαχία Π.Ε. Πρέβεζας.

Την παρουσίασε των υποψηφίων, έκανε ο Συντονιστής της Ν.Ε. Σύριζα Ν.Πρέβεζας, κ.Δημήτρης Παπαδήμος. 



Οι υποψήφιοι κατ'αλφαβητική σειρά είναι :

Σπύρος Βελέντζας, Χριστίνα Κριτσιμά, Κώστας Μπάρκας και Γεωργία Μπότζιου





Τον λόγο πήραν οι υποψήφιοι, όπου παρότι στην σχετική ανακοίνωση γίνονταν λόγος για έναν χαιρετισμό από μέρους τους, οι υποψήφιοι απηύθυναν ομιλίες και σε κάποιες των περιπτώσεων μέσα από τις σημειώσεις τους. 

Αρχικά και πάντα τηρώντας την αλφαβητική σειρά, μίλησε ο κ.Βελέντζας όπου μεταξύ άλλων τόνισε ποιο είναι ακριβώς το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών. 

Ακολούθως, μίλησε η κ.Κριτσιμά η οποία ανέφερε τα συν της διακυβέρνησης του Σύριζα, ενώ, δεν παρέλειψε ν' αναφέρει εκείνα τα μέτρα που βοήθησαν τους πολίτες μέσα από την τετραετή θητεία της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. 

Στη συνέχεια μίλησε ο Υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος βουλευτής, Κώστας Μπάρκας ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες για συμμετοχή στις εκλογές έτσι ώστε να μην υπάρξει αποχή. Η ομιλία του Κώστα Μπάρκα, η οποία έγινε αυθορμήτως και δίχως σημειώσεις, εξήρε την Κυβέρνηση του Σύριζα κυρίως για το κοινωνικό πρόσωπο που επέδειξε στον Ελληνικό λαό, μιλώντας για το μεταρρυθμιστικό έργο και δη στο Υπουργείο Εργασίας το οποίο για τον Σύριζα αποτέλεσε "Ναυαρχίδα" δίνοντας προτεραιότητα στους ανέργους. Επίσης, ο κ.Μπάρκας, έκανε εκτενείς αναφορές στις παρεμβάσεις που έγιναν στον Ν.Πρέβεζας, τόσο από τον ίδιον ως βουλευτή όσο και από την Κυβέρνηση. Μεταξύ άλλων, ανέφερε τομές όπως τη δημιουργία των ΤΟΜΥ, την προσπάθεια εκσυχρονισμού του Νοσοκομείου, βεβαίως το σπουδαίο έργο 4.500.000 υδροδότησης όλων των χωριών της παραλιακής ζώνης, δήμων Πρέβεζας και Πάργας αλλά και τα έργα των αυτοκινητόδρομων έτσι ώστε η Πρέβεζα να βγει από την απομόνωση. Δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Σύριζα, θα γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα για τον Νομό μας, υπογράμμισε ο Κώστας Μπάρκας. 

Τέλος, επίσης αυθόρμητα και σε μια χαρούμενη νότα, μίλησε "η μικρή" του ψηφοδελτίου, κ.Γεωργία Μπότζιου από την περιοχή του Φαναρίου, η οποία, αφού παρουσίασε το βιογραφικό της, τόνισε πως είναι ανάγκη να στηριχθεί  η κτηνοτροφία στην περιοχή και να δοθούν κίνητρα στους νέους μέσα από νέες θέσεις εργασίας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου