Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αθόρυβα, Μεθοδικά και Στοχευμένα για τον Στέργιο Γιαννάκη


Με συνεχή παρουσία σ΄ολόκληρη την εκλογική περιφέρεια, ο Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με την ΝΔ στον Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης 18 μέρες πριν τις εκλογές, εργάζεται αθόρυβα, μεθοδικά και στοχευμένα .

Στις καθημερινές του συναντήσεις με πολίτες από τον Ν.Πρέβεζας καταγράφει εκ νέου όλα τα ζητήματα που απασχολεί την κάθε περιοχή, ενώ, ο ίδιος βοηθά σε σημαντικό βαθμό στην προσέλκυση νέων ψηφοφόρων για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έτσι ώστε ο Πρόεδρος της, Κυριάκος Μητσοτάκης να λάβει - αυτό που επανειλημμένως ζητά - καθαρή εντολή διακυβέρνησης της χώρας .

Από την άλλη, σε προσωπικό επίπεδο, ο κάθε υποψήφιος βουλευτής του κόμματος επιλέγει την στρατηγική που θα ακολουθήσει και που κατά την άποψη του θα τον ωφελήσει περισσότερο, τουλάχιστον στο επικοινωνιακό κομμάτι. 

Ο Στέργιος Γιαννάκης, απλός και λαικός, όπως πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια, έτσι πορεύεται και στον προεκλογικό του αγώνα, απλά, με ουσία και δίχως τυμπανοκρουσίες. 

Τα μηνύματα που λαμβάνει για τον Ν.Πρέβεζας τόσο σε παραταξιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά.

Μάλιστα, σε δήλωση του στο PrevezaBest τόνισε πως "Εργαζόμαστε κάθε μέρα για να μπορέσει η παράταξη μας να λάβει αυτοδυναμία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Από εκεί και πέρα, οι πολίτες του Ν.Πρέβεζας θα επιλέξουν αυτόν ή αυτή που θα τους εκπροσωπήσει στην νέα Βουλή με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα της περιοχή μας" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου