Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2019

Νέα ανατροπή και 8άδα η Πρεβεζάνα Δέσποινα Παπαμιχαήλ στην Γερμανία

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Δέσποινα Παπαμιχαήλ βρέθηκε πίσω με σετ, βρήκε όμως τρόπο να πάρει τη νίκη και να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί και στα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία ανέτρεψε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα παιχνίδι στο οποίο έχανε με σετ, για να επιβληθεί της Ολλανδέζας Indy De Vroome με 5-7, 6-4, 6-3, έπειτα από 2 ώρες και 38 λεπτά μάχης.
Η Δέσποινα απώλεσε ένα προβάδισμα με 3-1 στο 1ο σετ και το έχασε παρά τη μάχη της στα 12 games. Στο 2ο σετ προηγήθηκε με 3-0 και για μια ακόμα φορά έχασε το πλεονέκτημα που είχε με break, καθώς η De Vroome μείωσε σε 3-2.
Αυτό δεν πτόησε την πρωταθλήτριά μας, που κατάφερε να πάρει νέα διαφορά ασφαλείας στο 5-2 και να κλείσει το σετ στο 6-3. Και στο αποφασιστικό σετ απέκτησε γρήγορο προβάδισμα με 2-0 και δεν κοίταξε πίσω της, για να το κατακτήσει με 6-4.
Αυτή ήταν η 7η διαδοχική νίκη για την Παπαμιχαήλ, που πριν λίγες μέρες κατέκτησε τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας της, στο τουρνουά 25.000 δολαρίων του Getxo.
Τώρα βρίσκεται σε ένα άλλο τουρνουά 25.000 δολαρίων, στο Ashaffenburg της Γερμανίας, και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα συναντήσει την Αυστραλή Ivana Popovic, No. 640 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. 
Παράλληλα, διεκδικεί τον τίτλο και στο διπλό, μαζί με την Ισπανίδα συμπαίκτριά της, Irene Burillo Escorihuela, την οποία απέκλεισε στον 1ο γύρο του μονού. Το ελληνοϊσπανικό δίδυμο επικράτησε σήμερα των Mira Antonitsch και Eleonora Molinaro με 7-6 (2), 2-6, 10-8 σε ένα δύσκολο παιχνίδι, για να μπει στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τις Γερμανίδες Katharina Gerlach αι Julia Wachaczyk.
tennisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου