Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παραλία Καστροσυκιάς, ΙΟΝΙΟ Ταβέρνα Beach - Bar - Το μυστικό της επιτυχίας !


Στην πανέμορφη και γνωστή παραλία της Καστροσυκιάς, εδώ και μερικές δεκαετίες λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία το καλό και ποιοτικό κατάστημα  ΙΟΝΙΟ Ταβέρνα Beach - Bar.

Ένα κατάστημα που τα τελευταία 20 χρόνια περίπου παρουσιάζει συνεχώς ανοδική πορεία και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά όλοι εσείς που το επισκέπτεστε..



Εκεί, συναντήσαμε τον υπεύθυνο του καταστήματος, Απόστολο Χριστάκη και σε ερώτηση μας ποιο είναι ακριβώς το μυστικό της επιτυχίας, δίχως να το πολυσκεφτεί μας απάντησε πως δεν υπάρχει κανένα μυστικό, παρά μονάχα αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε που σαν αρχή και τέλος στόχος είναι η καλύτερη ικανοποίηση των πελατών του καταστήματος μας. 




Το ΙΟΝΙΟ Ταβέρνα Beach - Bar, είναι ένας χώρος ιδανικός για την οικογένεια, εγώ, εμείς, παρέα με τους συνεργάτες μου, δηλαδή τα άτομα που εργάζονται στο κατάστημα, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και η καλύτερη επιβράβευση για μας, αποτελεί η ικανοποίηση των φίλων - πελατών του καταστήματος, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Χριστάκης. Ενώ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις εντατικές εργασίες καθαριότητες όλου του χώρου. 



Στο κατάστημα θα βρείτε, Φρέσκα Ψάρια και πολλά Εκλεκτά Μαγειρευτά πιάτα. 


Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην οργανωμένη πλαζ, απολαμβάνοντας όλες τις υπηρεσίες. 




Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε τις αποδράσεις σας και να διαμείνετε στα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια της διεύθυνσης του ΙΟΝΙΟ Ταβέρνα Beach - Bar τα οποία λειτουργούν καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε οικογενειακό και ζεστό περιβάλλον. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου