Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σέβη Κονταξή, μια δυναμική υποψηφιότητα !


Δεν είναι λίγες οι φορές, που στα ψηφοδέλτια των κομμάτων, οι γυναικείες υποψηφιότητες είναι απλά και μόνο για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια από την υποχρέωση που θέτει ο  νόμος για την εκπροσώπηση  των φύλλων. 

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, αυτός είναι ο γενικός κανόνας.

Το ζήσαμε άλλωστε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και σε εθνικές αλλά και σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κάθε κανόνας όμως, κρύβει και τις εξαιρέσεις του...

Πρόσφατα σε σχετικό μας κείμενο  επισημάναμε, ότι η κ. Σέβη Κονταξή δεν μπήκε ως υποψήφια Βουλευτής με τη ΝΔ ,ούτε για συμπλήρωμα, ούτε χάριν της ποσόστωσης.

Και αυτό που γράψαμε τότε, αποδεικνύεται  καθημερινά, τόσο από τον ήρεμο και  καινοτόμο  προεκλογικό  αγώνα που έχει επιλέξει, όσο κυρίως με την αποδοχή που βρίσκει η υποψηφιότητά της.

Αποδεικνύεται από την αγάπη με την οποία  περιβάλλουν οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι, ένα νεαρό, γελαστό αλλά παράλληλα δυναμικό κορίτσι το οποίο προσπαθεί να κάνει τη διαφορά και στον πολιτικό  λόγο αλλά και στην πολιτική συμπεριφορά.

Όπως η ίδια δήλωνε, προσδοκούσε  να εκπροσωπήσει τη νέα γενιά και τις γυναίκες του νομού που θέλουν να εκφραστούν ισότιμα και δημιουργικά και νομίζουμε ότι μέχρι τώρα σε μεγάλο βαθμό το έχει καταφέρει.

Ξεκινάει με μία μεγάλη πολιτική "προίκα" από τον Δήμο Ζηρού που είναι ο τόπος καταγωγής της ίδιας και του συζύγου της, αλλά  δεν αρκείται μόνο σ' αυτό.

Έχει από την επαγγελματική της διαδρομή, επαφές και γνωριμίες και φιλίες σε όλο το νομό και αυτές τις μέρες φροντίζει με κάθε τρόπο να τις αναθερμάνει.

Είμαστε από αυτούς που πιστεύουμε ότι η Σέβη θα είναι μία από τις εκπλήξεις το βράδυ των αποτελεσμάτων κάτι που το ευχόμαστε ολόψυχα.

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου