Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019

ΒΕΒΑΙΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ Κώστα Μπάρκα στην Πρέβεζα, Όλγας Γεροβασίλη στην Άρτα


ΜΑΧΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ   ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
O ΑΓΡΙΟΣ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

ΒΕΒΑΙΗ  ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ Κώστα Μπάρκα στην Πρέβεζα, Όλγας Γεροβασίλη στην Άρτα

Eίναι αλήθεια ότι ένας αγώνας πολιτικής επιβίωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από όλα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, υπουργούς και αναπληρωτές υπουργούς, υφυπουργούς, αλλά και πρώην μέλη της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Η μάχη του σταυρού  μεταξύ  όλων των υποψηφίων Βουλευτών είναι σκληρή και επειδή όλοι προβλέπουν ότι η ΝΔ κερδίζει τις εκλογές,και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μειωμένη κατά το ήμισυ σε σχέση με σήμερα (σ.σ. από 145 περίπου 70 – 80 θα απαριθμεί η νέα ΚΟ σε περίπτωση ήττας), καταλαβαίνετε το τι μάχες "σώμα με σώμα " υπάρχουν σε εξέλιξη.

Αν μάλιστα, σ’ αυτό υπολογίσει κάποιος ότι εκ των πραγμάτων θα υπάρξει  εκλογή και νέων προσώπων (Πασοκογενείς ή Κεντροδεξιοί ή άλλα προβεβλημένα κομματικά στελέχη) , έγκυροι αναλυτές προβλέπουν  ότι περίπου 100 από τους σημερινούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνουν εκτός Βουλής…

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που κυριολεκτικά οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλη τη χώρα και κυρίως τα Κυβερνητικά στελέχη, έχουν… πάρει τους δρόμους, τις πλατείες, τις γειτονιές, λαϊκές και καφέ, προσπαθώντας με τη στρατηγική «πόρτα - πόρτα» να βελτιώσουν το κλίμα για το κόμμα τους, αλλά κυρίως  να διασωθούν οι ίδιοι, αφού όλοι πλέον το έχουν πάρει απόφαση για την επερχόμενη νέα μεγάλη ήττα.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ήπειρο, αφού προβλέπεται να εκλεγούν οι μισοί  από τους 8 Βουλευτές που είχε και αυτονόητο είναι να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός..

Στη νομό μας, όπως εμείς το εισπράττουμε  από τις καθημερινές επαφές μας, υπάρχει μια μεγάλη ειδοποιός διαφορά, με ότι συμβαίνει στις περισσότερες περιοχές της χώρας…

Εδώ  οι 4 υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,  δίνουν όλοι μαζί την προεκλογική πολιτική τους μάχη, παράλληλα βέβαια με τον προσωπικό αγώνα του «σταυρού»,  σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού, συνοδευόμενα πολλές φορές  και από κομματικά στελέχη χωρίς εντάσεις και "συντροφικά μαχαιρώματα" κάτι που δεν συμβαίνει όπως μαθαίνουμε σε γειτονικούς νομούς (Γιάννενα, Αιτωλοακαρνανία κλπ).


Βέβαια σ’ αυτό το ήπιο κλίμα, σημαντικό ρόλο παίζει το ότι, η έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας έχει κριθεί.

Ο νυν Βουλευτής και υφυπουργός κ. Κώστας Μπάρκας, όπως έχουμε ξαναγράψει δεν  αντιμετωπίζει πρόβλημα επανεκλογής του, αφού πλέον  μια βδομάδα πριν τις εκλογές,  αναγνωρίζεται από όλους  ότι θα είναι και πάλι Βουλευτής του νομού Πρέβεζας,  με μεγάλη μάλιστα διαφορά από τον δεύτερο .


Στην Άρτα επίσης υπάρχει διάχυτη η εκτίμηση, ότι η νυν Βουλευτής και Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη, έχει και πάλι σίγουρη την επανεκλογή της.


Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου