Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 16, 2019

Τελέστηκαν τα Θυρανοίξια του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στον χώρο του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΠΡΆΞΗ...

Τελέστηκαν σήμερα το απόγευμα (παραμονή της γιορτής της Αγίας Μαρίνας) τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται στον χώρο του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας (PREVEZA MARINA) από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομο.

Η τέλεση του αγιασμού των θυρανοιξίων έξω από την θύρα του Ιερού Ναού έγινε από κοινού  από τον Τουριστικό Λιμένα Πρέβεζας και την Ιερά Μητρόπολη στις 7 το απόγευμα και εν συνεχεία στις 19.30 τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Χρυσοστόμου.





















Αύριο, Τετάρτη 17 Ιουλίου ανήμερα της γιορτής της Αγίας Μαρίνας στις 7 το πρωί θα τελεστεί ο πανηγυρικός Ορθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Ένα όνειρο των αδερφών ΤΕΦΑ σήμερα έγινε πραγματικότητα με τα θυρανοίξια του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας εντός του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας, κάτι για το οποίο συνεχάρη ο Σεβασμιώτατος κ.Χρυσόστομος.

Στην τέλεση των θυρανοιξιών βρέθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της πολιτικής, των σωμάτων ασφαλείας, απλοί πολίτες κ.α.
















































Τέλος, ακολούθησε μπουφές στον χώρο του εστιατορίου της Μαρίνας.






Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΑΡΙΝΑ










1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΠΡΕΒΕΖΑ.......ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕ ΚΑΓΓΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή