Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανέβηκαν οι τόνοι στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με αφορμή τη λειτουργία εταιρίας εκμίσθωσης οχημάτων


Λίγο πριν παραδώσει η δημοτική αρχή και στο προτελευταίο δημοτικό συμβούλιο απασχόλησαν θέματα που σαν αποτέλεσμα είχαν να ανέβουν οι τόνοι.

Στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. στα προ ημερησίας ζητήματα, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Νίτσας έθεσε το ζήτημα της  λειτουργίας εταιρίας εκμίσθωσης οχημάτων στην χερσαία ζώνη λιμένα , στο δημοτικό πάρκινγκ πίσω από την πλατεία Ανδρούτσου. Μάλιστα, ο Γιώργος Νίτσας για τον Πρόεδρο του Δ.Λ.Τ., Θόδωρο Κατσαούνο, ο οποίος δεν παραβρέθηκε από την αρχή της συνεδρίασης αλλά προσήλθε λίγη ώρα αργότερα, ανέφερε "Να μην κρύβεται όπως κρύβεται διότι σήμερα ήξερε ότι το θέμα θα τεθεί στην συνεδρίαση". Ο κ.Νίτσας επί του σχετικού θέματος είχε ζητήσει την έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. δείτε ΕΔΩ

Έπειτα, τον λόγο πήρε η αντιπρόεδρος του ΔΛΤ, κ.Αγγέλη - Παπαιωαννίδη η οποία τόνισε πως κανείς δεν κρύφτηκε και πως δεν έχει γίνει καμία απολύτως παρανομία .

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Κοσμάς Κορωναίος απευθυνόμενος στον Γιώργο Νίτσα τον κάλεσε να πάει στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο προκειμένου να ενημερωθεί .

Τέλος, και έπειτα τους παραπάνω διαλόγους, στην συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ΔΛΤ, κ.Κατσαούνος ο οποίος άφησε αιχμές κατά του Γιώργου Νίτσα λέγοντας πως ίσως τον χώρο αυτό τον είχατε τάξει  κάπου αλλού, ανάμεσα στις προεκλογικές σας δεσμεύσεις σε κάποιον ψηφοφόρο. 

Ο κ.Κατσαούνος, έπειτα το αίτημα του κ.Νίτσα για έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση και μπορείτε να δείτε ΕΔΩ . Στην ανακοίνωση ο κ.Κατσαούνος έκανε λόγο για συκοφάντιες, έναν χαρακτηρισμό τον οποίον επέστρεψε στην σημερινή συνεδρίαση ο Γιώργος Νίτσας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου