Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τριπλή χαρά για τον αντιδήμαρχο Ζαλόγγου, Κων/νο Ματέρη !


Έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος, χαρούμενος αλλά και υπερήφανος πατέρας.


Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Ζαλόγγου, Κων/νο Ματέρη ο οποίος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, στην Δ.Ε. Πρέβεζας ήρθε πρώτος δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη του κ.Μπαίλη, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 555 σταυρούς. 

Η πρωτιά αυτή του κ.Ματέρη θα μπορούσε να πει κανείς πως ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, αφού ο ίδιος καθ'όλη τη διάρκεια της θητείας του ως αντιδήμαρχος εργάστηκε σκληρά, προσπαθώντας πάντα να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα των δημοτών.  

Επιπλέον, ο κ.Ματέρης έχει δύο ακόμη σημαντικούς λόγους να αισθάνεται χαρούμενος αλλά και υπερήφανος πατέρας, αφού χθες, η μεγάλη του κόρη ορκίστηκε δικηγόρος αποφοιτώντας από την νομική σχολή, ενώ, η μικρή του κόρη, αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις συγκεντρώνοντας περίπου 19.000 μόρια. 

Εμείς, από τη πλευρά μας δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στα δύο νέα αυτά κορίτσια που μόλις τώρα ανοίγουν τα φτερά τους σε νέους ορίζοντες. 

Όσο για τον κ.Ματέρη, είναι δεδομένο πως θα ξανασυναντηθούμε..., έστω και αν ο ίδιος θα βρίσκεται στα απέναντι έδρανα, αυτά της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, ασκώντας δημιουργική και εποικοδομητική αντιπολίτευση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου