Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μεγάλο ενδιαφέρον για το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER


Tο Επιμελητήριο Πρέβεζας σε  συνεργασία με την Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου – Αμβρακικού (ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ),  στα πλαίσια της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος LEADER «Στρατηγικές Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» του ΠΑΑ 2014-2020, και ειδικότερα το ΥΠΟΜΕΤΡΟ 19.2:

«ΣΤΉΡΙΞΗ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗΣ ΔΡΆΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΏΝ ΤΟΠΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΤΟΠΙΚΏΝ ΚΟΙΝΟΤΉΤΩΝ (CLLD/LEADER)», για έργα ιδιωτικού χαρακτήρα,  πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, εκδήλωση ενημέρωσης και παρουσίασης της μεθοδολογίας υποβολής πρότασης  χρηματοδότησης . 

Στην παρουσίαση η οποία έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης έγινε αναλυτική ενημέρωση, δόθηκαν διευκρινήσεις και απαντήθηκαν ερωτήσεις στους ενδιαφερόμενους.

Η εκδήλωση είχε σαν στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος και την ενημέρωση/εμψύχωση του τοπικού πληθυσμού για ιδιωτικές επενδύσεις στο πλαίσιο του Τ.Π. CLLD/ LEADER ΠΑΑ 2014-2020.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Νίκος Γεωργάκος, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, Νίκος Τζίμας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Διονύσης Καλλίνικος και Γιώργος Νίτσας κ.α.

Ν'αναφέρουμε πως ο εκπρόσωπος της ΕΤΑΝΑΜ, Γιώργος Άρμπυρος μεταξύ άλλων ανέφερε πως στο πρόγραμμα έχει δοθεί ένας επιπλέον μήνας  - από το προβλεπόμενο - για την υποβολή πρότασης από μέρους των ενδιαφερόμενων, με αυτήν να ορίζεται στις 30/9/2019.



Δείτε αναλυτικά τι αφορά το πρόγραμμαΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου