Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουλίου 21, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του Α.Σ. «PIT BULL TEAM S. SOLOMONIDIS» στα Γιάννενα


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:00΄, στο παραλίμνιο πάρκο Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκαν αγώνες ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ - KICK BOXING– MUAY THAI  KAI M.M.A. στα πλαίσια της αγωνιστικής εκδήλωσης “TITANIA EVENTS”.

Το παρόν έδωσαν Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη σχεδόν την Ηπειρωτική Ελλάδα (Κομοτηνή, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Γρεβενά Τρίκαλα, Άρτα, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Λευκάδα, Αιτ/νια, Αχαΐα, Κόρινθος, καθώς και όλοι οι Α. Σ. που εδρεύουν στα Ιωάννινα)
Από την πόλη της Πρέβεζας, συμμετείχε ο Α.Σ. «PIT BULL TEAM SSOLOMONIDIS» με όλο το αγωνιστικό του τμήμα (ανδρικό και γυναικείο) και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια και τις επευφημίες όλων των παρευρισκόμενων, ιδιαίτερα ο αθλητής Αναστάσιος Μπαρτζώκας ο οποίος στον κεντρικό αγώνα της βραδιάς, αγωνίστηκε, με τον επί 6 χρόνια πρωταθλητή Ελλάδας (Κ-1 KICK BOXING)   και κάτοχο Πανευρωπαϊκών διακρίσεων Χρήστο Μαργαρώνη,  τον οποίο και κέρδισε στα σημεία, καθώς και οι αθλητές Αλέξανδρος Χαϊτίδης (Μ.Μ.Α.) και Κόντρα Μαρκέλλα (BOXING) που αγωνίστηκαν με καταξιωμένους αντιπάλους και τους κέρδισαν.



Στο τέλος με μια λυτή τελετή απονεμήθηκε Τιμητική Πλακέτα στον Προπονητή της «PIT BULL TEAM» Σπύρο Σολομωνίδη για την πολύχρονη και σημαντική προσφορά του στα μαχητικά αθλήματα.



1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της PIT BULL TEAM για τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα που έφεραν!!! Μα πιο πολύ απ΄όλα, συγχαρητήρια στον προπονητή Σπύρο Σολομωνίδη ο οποίος για χρόνια ολόκληρα, ξεχασμένος απ' όλους και απ' όλα, χωρίς το παραμικρό ευχαριστώ από κανένα, σε μια παλιά αποθήκη του Στρατού, επιμένει να βγάζει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !!!!! Ε Υ Γ Ε Σπύρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή