Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Αυγούστου 11, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απονομές Λήξης 30ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου 2019 - Φώτο


Ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας διοργάνωσε την 30ηΔιεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 2019 (Ράλλυ Ιονίου).


Η έναρξη του αγώνα έγινε την Κυριακή 4/8/2019 από Κέρκυρα και η διαδρομή του ήταν Κέρκυρα – Ερρείκουσα – Παξοί – Πρέβεζα. Η λήξη του αγώνα πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 10/8 στην Πρέβεζα.


Ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και του Υπουργείου Εξωτερικών και στον αγώνα έλαβαν μέρος σκάφη και πληρώματα από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.







Oι Απονομές Λήξης της 30ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου 2019, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στον ειδυλλιακό χώρο των εγκαταστάσεων της "ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΑΡΙΝΑ" στην Πρέβεζα, παρουσία πληρωμάτων και διοργανωτών.









Τις απονομές μεταξύ άλλων έκαναν, ο Βουλευτής Σύριζα Ν.Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, ο νέος Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, Εκπρόσωποι του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας, ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ., Θ.Κατσαούνος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Μπούρης, η Λιμενάρχης, κα.Μαργέλη, ενώ, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν και σε όσους συμμετείχαν στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. 












Δείτε το φωτογραφικό υλικό απο τις απονομές





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου