Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Αυγούστου 18, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Και αυτό το Σαββατοκύριακο, οι επισκέπτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στις παραλίες του Δήμου Πρέβεζας !



Και αυτό το Σαββατοκύριακο, οι επισκέπτες, ντόπιοι και τουρίστες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στις παραλίες του Δήμου Πρέβεζας !, όπως άλλωστε έκαναν από την αρχή του καλοκαιριού έως και σήμερα και όπως οι ίδιοι μας ανέφεραν τα καταγάλανα νερά του Ιονίου με επίκεντρο τις παραλίες του Δήμου Πρέβεζας θα  συνεχίσουν να επισκέπτονται μέχρι και τον Σεπτέμβριο.  

Το Μονολίθι η εξωτική παραλία δυτικά του Νομού Πρέβεζας με μήκος περίπου 25 km η οποία θεωρείται η μεγαλύτερη παραλία αμμουδιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση και φέτος συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις, αφού υπερτερεί κατά κράτος έναντι άλλων παραλιών όμορων περιοχών ...(Μπορεί η παραλία του μονολιθίου να έχασε τη γαλάζια σημαία...βλέπε σχετικές παλαιότερες αναρτήσεις μας, αυτό όμως όπως τονίζονταν στην σχετική ανακοίνωση δεν σημαίνει τίποτα για την ποιότητα των νερών, η οποία παραμένει εξαιρετική. 

Για την Πρέβεζα βεβαίως το ερχόμενο τριήμερο (Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή) θα είναι μαγικό αφού για τρίτη χρονιά η Πρέβεζα θα φιλοξενήσει την έκθεση μεταποιημένων προϊόντων στην παραλία, με την συμμετοχή και την συνεργασία ντόπιων παραγωγών στις 23, 24 και 25 Αυγούστου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο (μεταξύ της Πλατείας Ανδρούτσου και των Δικαστηρίων) σε χώρο όπου παραχώρησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Η Περιφέρεια στο χώρο αυτό προτίθεται να τοποθετήσει ατομικά περίπτερα, στα οποία οι παραγωγοί θα έχουν την δυνατότητα να διαφημίσουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους. 

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου θα αποτελέσει ένα πολύ δυναμικό διήμερο για την Πρέβεζα αφού αντίστοιχα θα "φιλοξενήσει" την Λευκή Νύχτα το Σάββατο και την Γιορτή της Σαρδέλας την Κυριακή δύο εκδηλώσεις που (σε συνεργασία με την έκθεση των τοπικών προϊόντων) έχουν ως στόχο να αναδείξουν την παράδοση και τα προϊόντα της περιοχής και συνάμα να ενισχύσουν την τοπική αγορά.



Με πληροφορίες, Δημοτική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου