Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2019

Μιλτος Πασχαλιδης live ΣΗΜΕΡΑ στην Πρέβεζα


Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδης στο Κηποθέατρο Πρεβεζας. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 22:00. Εισιτήρια θα υπάρχουν διαθέσιμα στο ταμείο του Κηποθεάτρου από τις 19:30.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μίλτος Πασχαλίδης live
Τετάρτη 14 Αυγούστου
Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στην Πρέβεζα στα πλαίσια της την καλοκαιρινής του περιοδείας για μια μοναδική εμφάνιση στο Δημοτικό Κηποθέατρο της Πρέβεζας.
Τα λόγια για τον Μίλτο είναι πλέον περιττά: 24 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 12 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα: την πετυχημένη του ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο.
Η βραδιά στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακιές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», τις «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών δουλειών.
Την Τετάρτη 14 Αυγούστου ο Μίλτος θα μας τα πει όλα.
Συντελεστές:
Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά, Νίκη Γρανά - πιάνο, ακορντεόν, Πάρις Περυσινάκης - λύρα, μαντολίνο, Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης - μπάσο,
Πασχάλης Κολέντσης - ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί
Οργάνωση Παραγωγής: orangutan.rocks
Εισιτήρια:
Προπώληση 12€
Γενική είσοδος 14€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Έναρξη συναυλίας στις 22:00
Επικοινωνία
E. info@orangutan.rocks
W. www.orangutan.rocks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου