Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: 30 χρόνια Taekwondo Ευκλέας (1989 - 2019) Με επιτυχία η γιορτή του συλλόγου !


Ο αθλητικός σύλλογος Taekwondo Ευκλεας Πρέβεζας πραγματοποίησε με επιτυχία το πρωινό της Κυριακής 22/9, στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Πρέβεζας την γιορτή του συλλόγου για τα τριάντα χρόνια (1989 - 2019) λειτουργίας του.

Ο αθλητικός σύλλογος Taekwondo Ευκλεας, τρεις δεκαετίες τώρα δίνει συνεχώς το παρόν σε μεγάλες πανελλήνιες, πανευρωπαικές αλλά και παγκόσμιες διοργανώσεις, κατακτώντας μάλιστα σημαντικές διακρίσεις.



Προτού ξεκινήσει η γιορτή του Ευκλέα, οι διοργανωτές αναφέρθηκαν στον σύλλογο όπου μεταξύ άλλων τονίστηκε: Ο Α.Σ. Ευκλέας ιδρύθηκε στις 20/9/1989 από μια ομάδα μαθητών που είχαν κοινό ζήλο για το άθλημα και την τέχνη του Taekwondo με επικεφαλής τον Master Άγγελο Σολδάτο και τον Θόδωρο Λώλη. Σκοπός του συλλόγου από την αρχή της λειτουργίας του έως και σήμερα ήταν η σωστή εκμάθηση και διάδοση της τέχνης του Taekwondo ακριβώς όπως την όρισε ο ιδρυτής του Τσοι Χονγκ Χι.

Ο Ευκλέας όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει το Taekwondo να γίνει ευρέως γνωστό τόσο στην περιοχή μας όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα και όχι μόνο, διοργανώνοντας διασυλλογικά, πανελλήνια και ανοιχτά πανευρωπαικά πρωταθλήματα, εθνικά και διεθνές σεμινάρια με τη συμμετοχή κορυφαίων δασκάλων του Taekwondo, με σημαντικότερη το διεθνές σεμινάριο και πρωτάθλημα που διεξήχθη τον Απρίλιο του 2013 με τη συμμετοχή του γιου του ιδρυτή του Taekwondo και πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας GM Τσοι Τσεχβα.


Ο σύλλογος του Ευκλέα έχει καταφέρει να συμμετάσχει και να αναδείξει σε διασυλλογικά, πανελλήνια, πανευρωπαικά, και παγκόσμια πρωταθλήματα, αθλητές με μεγάλες και σημαντικές διακρίσεις όπως στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κορέας 2010, παγκόσμια πρωτάθλημα Αγγλίας 2016, με το πιο πρόσφατο το πανευρωπαικό πρωτάθλημα φέτος στην Ιρλανδία.



Λίγο παρακάτω αναφέρθηκε πως ο Ευκλέας μέσα από τη σωστη και την αποτελεσματική δουλειά όλων αυτών των χρόνων έχει κατορθώσει και έχει δημιουργήσει σ'όλη την Ελλάδα σχολές με άξιους και ικανούς δασκάλους .

Λώλης Θεόδωρος Άρτα 6 Dan
Βουλιστιώτης Ιωάννης Βόνιτσα 6 Dan
Καββαδίας Στάθης Λευκάδα 6 Dan
Κατσαούνου Γρηγορία Λούρος 6 Dan
Ευθυμιάτος Αναστάσιος Δίστομο 5 Dan
Αλεξάνδρου Δημήτρης Φανάρι 4 Dan
Καραγιώργος Ιωάννης Πλαγιά 3 Dan
Γεωργάρας Πέτρος Διάσελλο 2 Dan
Τσίαπης Νικόλαος Κανάλι 2 Dan

Έπειτα, ακολούθησαν βραβεύσεις και προπόνηση για τους αθλητές του Ευκλέα. Την εκδήλωση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν, ο αντιδήμαρχος οικονομικών, Γ.Δαρδαμάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δ.Καραμανίδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου, Γ.Κουμπής και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Β.Γιαννουλάτος, Γ. Νίτσας, Τ.Αμάραντος. και Φ.Ζέρβας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου