Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ.Πλακιωτάκη, για θέματα της ΑΕΝ είχε ο Βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης


Προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Υπουργό κ.Πλακιωτάκη, για ζητήματα που αφορούν την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, κ.Στέργιος Γιαννάκης. 

Μάλιστα, παρών στην συνάντηση ήταν και ο Διευθυντής της ΑΕΝ, κάπταιν Παντελής Κίκερης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών της σχολής καθώς και αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. 

Ο Υπουργός κ.Πλακιωτάκης τους υποδέχτηκε αμέσως, ύστερα βεβαίως από αίτημα του Βουλευτή κ.Στέργιου Γιαννάκη για τον οποίον η σημερινή συνάντηση αποτελούσε άμεση προτεραιότητα, τόσο για το συμφέρον της πόλης όσο και της ΑΕΝ. 

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της σχολής στο άμεσο μέλλον. Ήταν μια πρώτη συνάντηση η οποία έγινε σε θερμό κλίμα ανάμεσα στον Υπουργό κ.Πλακιωτάκη και στον Βουλευτή κ.Γιαννάκη αλλά και στον Διευθυντή της σχολής, Παντελή Κίκερη όπου, αφού υπήρξε μια πλήρες ενημέρωση, ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την ικανοποίηση των όσο δυνατόν περισσότερων εξ αυτών. 

Τέλος, είναι γνωστή η φιλία του κ.Γιαννάκη με τον Υπουργό Ναυτιλίας όπως επίσης και με άλλους Υπουργούς της Κυβέρνησης κάτι που βεβαίως αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την Πρέβεζα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου