Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2019

Εποικοδομητική συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας και της κ.Αθηνάς Κωνσταντάκη με το Δ.Σ του Πολ.Συλλόγου “Πρέβεζα”



Θέματα που αφορούν  τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την γενικότερη εικόνα  αλλά και λειτουργία της πόλης, συζητήθηκαν κατά την  συνάντηση που πραγματοποίησε το  Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού   Συλλόγου  “Πρέβεζα” με τον  Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νικόλαο Γεωργάκο και την Δημοτική Σύμβουλο  κ.Αθηνά  Κωνσταντάκη.


Ο πρόεδρος του Συλλόγου  κ.Κώστας  Λογοθέτης  πλαισιωμένος από τα μέλη  του  Δ.Σ  κ.Κώστα  Σταύρο και τις κ.κ.Ευτυχία Παπαμιχαήλ, Αννα-Μαρία  Σαρδελή και Σίσσυ Κατσικοβόρδου-Τσαούση,  αφού   ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Δήμαρχο και την κ.Κωνσταντάκη. κατέθεσαν  σε αυτούς ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο προτάσεων και δράσεων .

Ο  κ.Γεωργάκος ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Συλλόγου για την  επίσκεψη   τους, υπογραμμίζοντας ότι  η νέα Δημοτική   Αρχή  Πρέβεζας (και ο ίδιος προσωπικά)δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις  προτάσεις και τις υποδείξεις Συλλόγων , Φορέων και Δημοτών αφού ζητούμενο αποτελεί  η μεταξύ τους συνεργασία για την επίτευξη  κοινών  στόχων που θα προάγουν τον πολιτισμό  και άλλες  θεματικές ενότητες δράσεων.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας αναφέρθηκε στην προσφορά του  Πολιτιστικού  Συλλόγου  “Πρέβεζα” τόσο στα πολιτιστικά όσο και  γενικότερα στα δρώμενα της πόλης διαβεβαιώνοντας ότι  η συνεργασία  με τον  Δήμο όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά  θα διευρυνθεί και σε άλλα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου