Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ε.Φονταράς "Απ'ότι μαθαίνουμε ο κ.Γεωργάκος αναλαμβάνει και την ΔΕΥΑΠ και το ΔΛΤ, από την παράταξη του δεν υπάρχουν άλλα άτομα για να δουλέψουν..; "


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στη 1 μ.μ. από το Ράδιο Πρέβεζα, μίλησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Στροφή στο Μέλλον", κ.Ευκλείδης Φονταράς.

Ο κ.Φονταράς ερωτηθείς σχετικά αναφέρθηκε στους στόχους της παράταξης "Στροφή στο Μέλλον" στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά θα στηρίξουμε ότι είναι προς το συμφέρον των δημοτών, υπογράμμισε ο κ.Φονταράς. Ότι είχαμε αναφέρει στο πρόγραμμα μας κατά τη διάρκεια του προεκλογικό αγώνα, θα τα καταθέσουμε στο Δ.Σ., και παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε δημοτική αρχή θα προσπαθήσουμε για την υλοποίηση τους. 

Απ'ότι μαθαίνουμε ο κ.Γεωργάκος αναλαμβάνει και την ΔΕΥΑΠ και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, και εδώ μου γεννιέται ένα ερώτημα...τα στελέχη του, από την παράταξη του δεν υπάρχουν άλλα άτομα για να δουλέψουν..; οπότε εκεί, διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις...υπογράμμισε ο επικεφαλής της παράταξης, "Στροφή στο Μέλλον".

Ακούστε στο ηχητικό ολόκληρη τη συνέντευξη έως το 17:40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου