Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2019

Ο Χρήστος Χασίδης επανεξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού



Ο Χρήστος Χασίδης επανεξελέγη, για τρίτη συνεχή φορά, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού, κατά τη διαδικασία εκλογής προεδρείου και μελών επιτροπών, που διενεργήθηκαν σήμερα στην πρώτη ειδική συνεδρίαση του νέου Δ.Σ.


Ο κ. Χασίδης ευχαρίστησε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του.

Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία γόνιμη, ειλικρινή και δημιουργική συνεργασία,. Οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι πολλές όπως και τα ζητήματα που θα κληθούμε να διαχειριστούμε και το χρέος μας είναι να είμαστε όσο πιο χρήσιμοι γίνεται στους πολίτες και στον Δήμο” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, από την πλευρά του, ευχήθηκε σε όλους υγεία, καλή και δημιουργική θητεία με γνώμονα πάντα, όπως υπογράμμισε, “το συμφέρον του συνόλου της κοινωνίας'.

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, ενώ γραμματέας η κα Γάλλιου Μαρία έπειτα από κλήρωση, καθώς στη διαδικασία της ψηφοφορίας ισοψήφησε με τον κ. Στρατή Γιολδάση. 

Μέλη της Οικονομικής και της επιτροπής Περιβάλλοντος εξελέγησαν οι εξής:

Οικονομική Επιτροπή: Τακτικά μέλη: Γάλλιου Μαρία, Παπαβασιλείου Βασίλειος (από την παράταξη Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού) Γιολδάσης Δημήτριος, Φίντζος Ευάγγελος (από την παράταξη Δήμος για τον Πολίτη). Αναπληρωματικά:  Κατραχούρας Κων/νος, Πάντος Δημήτριος (Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού), Σταμούλης Κων/νος, Χριστούλου Κων/νος (Δήμος για τον Πολίτη).

Η σύνθεση της Οικονομικής επιτροπής θα ολοκληρωθεί με τον ορισμό δύο αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο. Πρόεδρος της Επιτροπής μπορεί να είναι ο Δήμαρχος ή ορισθείς αντιδήμαρχος.

Μέλη επιτροπής Ποιότητας Ζωής: Τακτικά: Γιολδάσης Απόστολος, Κάλλης Θεόδωρος (Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού), Καραμέτσης Δημήτριος, Κόκκαλης Γεώργιος (Δήμος για τον Πολίτη), Αναπληρωματικά: Πάντος Δημήτριος, Ρεμπής Ζήκος (Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού), Γιολδάσης Στρατής, Νάσσης Ματθαίος (Δήμος για τον Πολίτη).

Και η σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα ολοκληρωθεί με τον ορισμό δύο αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο και τον Δήμαρχο ως πρόεδρο, ή ορισθέντα αντιδήμαρχο.

Σημειώνεται ότι η παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση Ζηρού” απείχε από τις διαδικασίες εκλογής προεδρείου και μελών των επιτροπών. 
   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου