Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2019

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δασική περιοχή του Βουβοποτάμου Πρέβεζας



Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δασική περιοχή του Βουβοποτάμου Πρέβεζας.


Για την υπόθεση συνελήφθη, χθες (05-09-2019) το μεσημέρι στο χώρο της φυτείας, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε η φυτεία κρυμμένη ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση, στην παραπάνω περιοχή και στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη ο 47χρονος διότι όπως διαπιστώθηκε καλλιεργούσε (13) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,6) έως (3,3) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης, στο χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν σύνεργα και πλαστικά δοχεία με λιπάσματα, για την περιποίηση των δενδρυλλίων.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, στο σπίτι του 47χρονου σε περιοχή της Θεσπρωτίας καθώς και σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν:
  • δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (1,6) και (3,3) μέτρων,
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (5,4) γραμμαρίων,
  • ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους (15) γραμμαρίων,
  • ζυγαριά ακριβείας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου