Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2019

Μετατροπές στον σχεδιασμό του έργου ύδρευσης Βούλιστας Παναγιάς ενέκρινε ο Δήμος Ζηρού προκειμένου να γίνει εφικτή η υλοποίηση του


Σε μια απαραίτητη μετατροπή τεχνικού χαρακτήρα προκειμένου να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου υδροδότηση οικισμού Βούλιστας Τοπικής Κοινότητας Παναγιάς προχώρησε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Ζηρού.


Η εκτέλεση του έργου προϋπολογισμού 320.967,74 € έχει εγκριθεί , ωστόσο με έγγραφό της η ανάδοχος εταιρία αιτείται τροποποίηση της μελέτης και προτείνει την αντικατάσταση του χαλυβδοσωλήνα από πολυαιθυλένιο, ζητώντας παράλληλα η πορεία των αγωγών να ακολουθεί την χάραξη της τοπικής οδοποιίας Παναγιά-Βούλιστα. 

Το αίτημα αυτό απορρέει λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναπτύχθηκαν στην περιοχή του έργου τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση ιδιαίτερων τοπικών συνθηκών που αφορούν σε διάβρωση του εδάφους και κατολισθήσεις κατά μήκος της προτεινόμενης χάραξης του δικτύου.

Κατόπιν των δεδομένων που έχουν προκύψει λοιπόν αποφασίστηκε ο περιορισμός στο εκτός οδοποιίας τμήμα του αγωγού σε 370 (από τα 495 ) μέτρα καθώς και η αλλαγή του υλικού του χαλυβδοσωλήνα προκειμένου να καταστεί δυνατή η συνέχιση του έργου.

Δημοτική Ραδιοφωνία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου