Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Ματσίρας για την νέα είσοδο της πόλης - ηχητικό


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στη 1 μ.μ. από το Ράδιο Πρέβεζα, μίλησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ.Χρήστος Ματσίρας. 

Ο κ.Ματσίρας μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή όπου με αφορμή το τραγικό δυστύχημα της περασμένης βδομάδας που στοίχισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο, αναφέρθηκε στην νέα είσοδο της πόλης αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την σύνδεση της Πρέβεζας με τους μεγάλους οδικούς άξονες. 

Συγκεκριμένα, ο κ.Ματσίρας ανέφερε στον "αέρα" πως έχει ζητήσει ενημέρωση όσων έργων έχει δημοπρατηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και όσα έργα βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης και αναμένεται η δημοπράτησή τους. 

Όσον αφορά την νέα είσοδο της πόλης, ο κ. Ματσίρας δήλωσε πως σε ενάμιση μήνα θα έχουν τελειώσει οι μελέτες όπου ταυτόχρονα ξεκινούν οι απαλλοτριώσεις των υφιστάμενων αγροτεμαχίων και των οικοπέδων και σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε τόσο από τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Ιωάννου όσο και από τον Περιφερειάρχη κ.Καχριμάνη, αρχές του νέου έτους αναμένεται η δημοπράτηση και ενδεχομένως η υλοποίηση του έργου. 

Ακούστε στο ηχητικό ολόκληρη τη συνέντευξη έως το 9:45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου