Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2019

Ήττα στα πέναλτι για τον ΠΑΣ Πρέβεζα (3-4) Με ψηλά το κεφάλι



Ο ΠΑΣ Πρέβεζα αντιμετώπισε σήμερα στις 3:30 εντός έδρας τον Αχέροντα Καναλακίου σε έναν αγώνα νοκ-άουτ για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (Β' Φάση).

Η ομάδα του Μιχάλη Βλάχου εμφανίστηκε στο γήπεδο μεταμορφωμένη σε αντίθεση με τον αγώνα του πρωταθλήματος για την Γ' Εθνική κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα όπου και ηττήθηκε. 




Σήμερα, ο ΠΑΣ Πρέβεζα κοίταξε στα μάτια την ομάδα του Αχέροντα, μια ομάδα όπου πέρυσι πρωταγωνίστησε στη Γ'Έθνική και λίγο έλειψε να βγει στη Β' Εθνική κατηγορία. 



Ο Πας Πρέβεζα στον σημερινό αγώνα επικράτησε κατά κράτος της ομάδας του Καναλακίου στην κατοχή μπάλας, όπου μάλιστα είχε και 3-4 κλασικές ευκαιρίες. 





Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στην παράταση, όπου λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με αυτογκόλ το σκορ έγινε 1-0 υπέρ της Πρεβεζάνικης ομάδας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 και οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους, στην γεμάτο αγωνία διαδικασία των πέναλτι, με τους παίχτες του Τάκη Ντούρου να είναι εμφανώς πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και κατάφεραν να πάρουν το ματς με τελικό σκορ (στα πέναλτι 4-3) υπέρ του Αχέροντα Καναλακίου. 









Κατά τα άλλα, ο ΠΑΣ Πρέβεζα έδωσε το καλύτερο εαυτό και συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου