Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2019

Εκδήλωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Γιάννενα



Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα τελετών «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργάνωσε τελετή Απονομής Πτυχίων, Προαγωγών και Τιμητικών Διακρίσεων στους Εθελοντές Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών.

Την Τελετή μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιος Αυγερινός, Φαρμακοποιός Υποστράτηγος ε.α. και ο Γεν Γραμματέας κος Γεώργιος Σκούμας,  οι αρχές της πόλης των Ιωαννίνων και πλήθος κόσμου.

Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένη και παρευρέθηκε η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Πρέβεζας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Πόπη Παππά και η Γεν. Γραμματέας κα Μαρία Σκανδάλη.

Η αγάπη για τον συνάνθρωπο, η προσφορά, η ταπεινότητα, η θέληση για βοήθεια και ότι άλλο προάγει τον εθελοντισμό τονίστηκε με τον καλύτερο τρόπο από όλους  τους ομιλούντες.

Η εκδήλωσε έκλεισε συγκινητικά με τον Εθνικό Ύμνο από όλους του παρευρισκομένους. 


Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιος Αυγερινός κατά την ομιλία του


Η πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Πρέβεζας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Πόπη Παππά απονέμει τιμητική Διάκριση σε εθελόντρια.


Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιος Αυγερινός, η πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Πρέβεζας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Πόπη Παππά και ο Γεν Γραμματέας κος Γεώργιος Σκούμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου