Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2019

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο Πρέβεζας


Στις 224 ανήλθαν οι αιτήσεις για 17 θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στα νοσοκομεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων νήσων.
Από αυτές οι 40 περίπου, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest αφορούν τη θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο Πρέβεζας. Σε όλη τη χώρα υποβλήθηκαν 1.661 αιτήσεις για 112 διοικητικές θέσεις στα νοσοκομειακά ιδρύματα.


Οι αιτήσεις έχουν ήδη αποσταλεί από τις κατά τόπους ΥΠΕ στο υπουργείο Υγείας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες ξεκινά με γρήγορες διαδικασίες από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου η αξιολόγηση των βιογραφικών των υποψηφίων.
Τα μέλη της επιτροπής του υπουργείου θα συντάξουν λίστα με τους επικρατέστερους για κάθε θέση, από τους οποίους θα πρέπει να επιλέξει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. 

Όπως άλλωστε περιγράφεται στην διάταξη που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας, ο νέος διοικητής, που θα επιλεγεί στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, θα κληθεί να υπογράψει σύμβαση αποδοτικότητας, με συγκεκριμένους στόχους που θα πρέπει να πετύχει, προκειμένου να διατηρήσει τη θέση του. 

Η αθέτηση των υποχρεώσεων, όπως αυτές περιγράφονται στη σύμβαση, «συνιστά σπουδαίο λόγο ικανό να επιφέρει την πρόωρη λήξη της θητείας τους, αζημίως για το Δημόσιο».

Το ίδιο θα ισχύσει και για όλους όσοι επιλεγούν στην υπόλοιπη επικράτεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου