Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Γόνιμη αντιπαράθεση" στο διαδίκτυο για το Λιμενικό Ταμείο



 ΑΦΟΡΜΗ, σχετική ανάρτηση στο FB,  του ΒΑΣΙΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ


Απ’ ότι φαίνεται, η πολύωρη αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τον ορισμό της  νέας διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου δεν ήταν αρκετή και η συζήτηση συνεχίζεται και διαδικτυακά, μέσω του  Fb .

Η αφορμή για να συνεχιστεί ο διάλογος, σε πολύ πιο ήπιους τόνους απ’ ότι στο Δ.Σ, ήταν χθεσινή ανάρτηση του πρώην Νομάρχη Βασίλη Ιωάννου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fb, η οποία απ’ ότι φαίνεται «άναψε τα αίματα»….

Ο κ. Ιωάννου σχολιάζει, τα όσα έγιναν στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας, σχετικά με  τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, αφήνοντας αιχμές για λαθεμένη ερμηνεία του πνεύματος της σχετικής διάταξης που ορίζει την σύνθεση των διοικήσεων, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες  στο Δήμαρχο, γιατί δεν έκανε την πολιτική υπέρβαση , αποδεικνύοντας στην πράξη ότι επιθυμεί την συναίνεση με την επαρκή εκπροσώπηση της αντιπολίτευσης σε όλα τα όργανα του Δήμου.

Ο αντίλογος από την παράταξη του κ. Γεωργάκου, όπως καταγράφεται στα σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση, είναι ότι «η παράταξη του Δημάρχου, δεν έκανε τίποτε παραπάνω από την πιστή εφαρμογή της εγκυκλίου και του νόμου και δεν είχε στόχο να μειώσει τα οριζόμενα μέλη από την αντιπολίτευση» ενώ για την απαιτούμενη συναίνεση σχολίασαν ότι  « αυτή είναι θέμα επιθυμίας και αρχής και όχι θέμα συσχετισμών»     

Η απάντηση του κ. Ιωάννου άμεση, τονίζοντας  ότι «αυτό που αποκόμισαν οι πολίτες , είναι ότι η Δημοτική αρχή επιδιώκει να μειώσει περαιτέρω την εκπροσώπηση της αντιπολίτευσης. Αρκούν, τονίζει ο κ. Ιωάννου, τα  4 μέλη για να επιτευχθεί ο στόχος της πλειοψηφίας , δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην αντιπολίτευση να εκπροσωπηθεί με 2 μέλη» και συνέχισε:   «Αυτό λέει η κοινή λογική , αυτό επιτάσσουν οι κανόνες της δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών…..».

Και βεβαίως έπεται συνέχεια, στον ήδη ενδιαφέροντα διάλογο…

Εμείς παραθέτουμε την ανάρτηση του Βασίλη Ιωάννου στον προσωπικό του λογαριασμό…


1 σχόλιο: