Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βαγγέλης Μυλωνάς "Ας μας πουν τι Αστυνομία θέλουν" ηχητικό


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στη 1 μ.μ. από το Ράδιο Πρέβεζα 93.0, μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πρέβεζας, Βαγγέλης Μυλωνάς.

Ο κ.Μυλωνάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων τοπικού αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος που έχουν σχέση με την αστυνομία.

Ειδικότερα και μεταξύ άλλων ο κ.Μυλωνάς αναφέρθηκε στις ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού στην ΑΔ Πρέβεζας, όπου μάλιστα κατατέθηκε και σχετική ερώτηση από τους βουλευτές του Σύριζα της Ηπείρου για καμία μετάθεση στην Ήπειρο, τόνισε το φιλότιμο αλλά και την επαγρύπνηση των αστυνομικών για το έργο της προστασίας - φύλαξης του πολίτη, ενώ, στάθηκε ιδιαίτερα επικριτικός τόσο προς τη φυσική όσο και προς τη πολιτική ηγεσία της αστυνομίας, διότι τα σχέδια οργάνωσης αλλάζουν σύμφωνα με τον εκάστοτε Αρχηγό και Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, υπογράμμισε ο κ.Μυλωνάς, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ""Ας μας πουν τι Αστυνομία θέλουν" 

Στη συνέχεια τέθηκε το ζήτημα των αστυνομικών σταθμών σε Λούρο και Θεσπρωτικό με τον κ.Μυλωνά ν'αναφέρει πως ήταν ένα σχέδιο το οποίο δεν πέτυχε και πως από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί σταθμοί υπολειτούργησαν. 

Τέλος, τελευταίο θέμα ήταν η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου καθώς και το μπόνους του 5% των χρημάτων για κάθε μία κλήση που θα βεβαιώνει ο αστυνομικός. "Εμείς, και μέσα από την ομοσπονδία μας, αντιδράσαμε σ'αυτό, γιατί δεν μπορεί ένας αστυνομικός να παίρνει μπόνους για να εφαρμόσει κάτι που θα είναι υποχρέωσή του, εφόσον ψηφιστεί ο νόμος, δεν μπορούμε να είμαστε "κεφαλοκυνηγοί", είχε γίνει και παλιότερα με τα τέλη κυκλοφορίας και είχαμε τραγικά αποτελέσματα", είναι καθαρά αντιδεοντολογικό, υπογράμμισε ο κ.Μυλωνάς 


Ακούστε στο ηχητικό ολόκληρη τη συνέντευξη έως το 26:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου