Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019

Ντακαλέτσης, Παππάς και Δαρδαμάνης στο προεδρείο της ΠΕΔ Ηπείρου


Με την εκλογή του Χρήστου Ντακαλέτση στη θέση του προέδρου, του Δημάρχου Φιλιατών Σπύρου Παππάς στη θέση του αντιπροέδρου και του δημοτικού συμβούλου Πρέβεζας Γιάννη Δαρδαμάνη στη θέση του γραμματέα, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου, το πρωί της Κυριακής.
Στην εκτελεστική επιτροπή εξελέγη ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Βαγγέλης Πήχας και ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Φίλιππος Ευαγγέλου. 

Έγινε πρόταση για τη συγκρότηση διαπαραταξιακού προεδρείου που ωστόσο δεν τελεσφόρησε, καθώς η παράταξη της Κεντροδεξιάς «Ενωμένη Αυτοδιοικητική Πορεία» έδωσε μία θέση στο προεδρείο στην αντιπολίτευση και αντίθετα η παράταξη «Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία» από την Κεντροαριστερά, ζήτησε δύο μέλη στο προεδρείο.
Έτσι, με 12 ψήφους εξελέγησαν τα τρία μέλη του προεδρείου και τα δύο μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που απαρτίζουν την Εκτελεστική Επιτροπή, άπαντες από την παράταξη της πλειοψηφίας. Να σημειωθεί ότι απουσίαζαν από τη διαδικασία οι Γιάννης Λώλος και Χρήστος Χασιάκος, Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Κεντρικών Τζουμέρκων αντίστοιχα, με τον πρώτο να είναι ουσιαστικά, ο χαμένος των εκλογών, καθώς διεκδίκησε την επανεκλογή του κόντρα στον έτερο ενδιαφερόμενο για την προεδρία της ΠΕΔ, Δήμαρχο Δωδώνης.
Από την παράταξη της Κεντροαριστεράς κατέβηκαν για τη θέση του προέδρου ο Δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης, για τη θέση του γραμματέα ο δημοτικός σύμβουλος Ηγουμενίτσας Γιάννης Γόγολος και για τη θέση του αντιπροέδρου ο Βασίλης Γαρδίκος, ο δημοτικός σύμβουλος Ζίτσας. 
pbnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου