Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανδρική κολώνια και ΟΧΙ άρωμα γυναίκας για τον νέο Διοικητή Νοσοκομείου Πρέβεζας


Στο κατακόρυφο έχει φτάσει η αγωνία των ενδιαφερόμενων οι οποίοι σε όλη την επικράτεια έκαναν αίτηση για την θέση του Διοικητή στα Νοσοκομεία της χώρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα ονόματα με τους νέους διοικητές θα έχουν ανακοινωθεί έως τέλος της εβδομάδας. 

Μπορεί για τις θέσεις των Διοικητών η ΝΔ να έβγαλε προκήρυξη, πλην όμως τα άτομα που τελικά έχουν επιλεγεί είναι άμεσα συνυφασμένα με κομματικά κριτήρια, συν βεβαίως ότι πληρούνται τα κριτήρια της προκήρυξης των απαραίτητων προσόντων. 

Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, σε τέτοιες περιπτώσεις, το παρασκήνιο είναι έντονο, αφού, αυτοί που ήδη έχουν "κλειδώσει" φοβούνται μέχρι τελευταία στιγμή μην παρέμβει κάποιος "δάκτυλος" και αλλάξει τα δεδομένα. 

Στα δικά μας, για το νοσοκομείο Πρέβεζας, δεν θα είναι γυναίκα όπως εντόνως είχε διαρρεύσει, αλλά άντρας ο οποίος είναι από την Άρτα. Ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Άρτας, δικηγόρο στο επάγγελμα, κ.Δημήτριο Σκανδάλη. 

Αξίζει ν'αναφερθεί, πως για το νοσοκομείο Πρέβεζας, εκδήλωσαν ενδιαφέρον 40 ακριβώς άτομα, όσα περίπου και για τις θέσεις των διοικητών στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων. 

Έτσι, από το Μαξίμου, σε περιοχές που υπήρξε έντονο το ενδιαφέρον της "προσφοράς προς την κοινωνία", αναπόφευκτα οδηγήθηκε στην "λύση" της εντοπιότητας προκειμένου να μην είναι κανείς δυσαρεστημένος από τους αιτούντες στην ίδια περιοχή. 

Όσον αφορά τη θέση του Διοικητή του νοσοκομείου Λευκάδας, εκεί, πράγματι θα υπάρξει γυναικείο άρωμα..όπου και σ'αυτή τη περίπτωση τέθηκε ζήτημα εντοπιότητας.

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου