Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 30, 2019

Δεν τα κατάφερε να εκλεγεί στην ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος


Με μια ακόμη εκλογική αποτυχία, χρεώνεται στο ενεργητικό του ο Δήμαρχος Πρέβεζας, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί στο ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), σε αντίθεση με τον Δήμαρχο Άρτας κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, ο οποίος κατάφερε να πάρει την εκλογή. 


Αυτή η μη εκλογή, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι έρχεται σαν συνέχεια της αδυναμίας του Δημάρχου να εκλέξει πριν λίγες μέρες τον στενό του συνεργάτη και Αντιδήμαρχο Κώστα Ακρίβη, στο ΔΣ του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου, (κάτι που κατάφερε ο Παύλος Σαραμπασίνας) και αυτό αποδεικνύει ότι ο Νίκος Γεωργάκος και οι συνεργάτες του, δεν τα καταφέρνουν στο να συνάπτουν συμμαχίες. 

Και μη μου πουν κάποιοι, που θέλουν να βλέπουν "το ποτήρι μισογεμάτο", ότι ο Δήμαρχος έβαλε πρώτη φορά και πήγε καλά αφού βγήκε αναπληρωματικό μέλος, γιατί θα τους θυμίσω ότι μόνο τα τακτικά μέλη μετέχουν στις συνεδριάσεις της ΚΕΔΕ και σε λίγο καιρό κανένας δε θα θυμάται τους αναπληρωματικούς. 

(από Παπαστεργίου έως Υδραίου)
Πάντως με την ευκαιρία, αν εξαιρέσουμε τον Βασίλη Ιωάννου, που είχε εκλεγεί πριν πολλά χρόνια στο ΔΣ της Ένωσης των Νομαρχών (ΕΝΑΕ), καμιά άλλη εκπροσώπηση δεν είχαμε τις τελευταίες πολλές 10ετίες, στα ανώτερα όργανα της Αυτοδιοίκησης. 

Οπότε, την επόμενη φορά, ο Δήμαρχος Πρέβεζας και οι συνεργάτες του, με περισσότερη εμπειρία μπορεί να τα καταφέρουν..

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου