Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το τελευταίο δημοσίευμα του PrevezaBest που αφορούσε τον Περικλή Βασιλάκη


Το PrevezaBest, το μοναδικό τοπικό μέσο το οποίο στις 15 Αυγούστου είχε σχολιάσει και αναφερθεί στον αείμνηστο πλέον πλέον Περικλή Βασιλάκη, δείτε Οι εκλογές τελείωσαν και μας το υπενθύμισαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Αλ.Καχριμάνη, (όλοι πλην ενός)

Μάλιστα, τότε είχαμε ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον κ.Βασιλάκη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

Ενώ, αύριο στις 11 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας φίλοι, συγγενείς και πολίτες θα πουν το στερνό αντίο. 

Το σχετικό δημοσίευμα στις 15/8 ανέφερε τα εξής:

Παρουσία πλήθους πιστών αλλά και των τοπικών αρχών, πραγματοποιήθηκε χθες, παραμονή δεκαπενταύγουστου η λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας στην Πρέβεζα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι βουλευτές Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος κ.α. 

Η Περιφέρεια Ηπείρου στην Π.Ε. Πρέβεζας εκπροσωπείται από τέσσερις περιφερειακούς συμβούλους (κ.κ.Μιχαήλ Σπυρέλη (επανεκλεγείς), Χρήστο Γούση (επανεκλεγείς), Βασίλειο Γιολδάση και Περικλή Βασιλάκη) συν τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτο Ιωάννου. 



Κι όμως, άπαντες, πλην ενός δεν τίμησε με την παρουσία του αλλά και δεν εκπροσώπησε την Περιφέρεια Ηπείρου και κατ'επέκτασιν τον Περιφερειάρχη, Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, για το γεγονός αυτό, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του . 

Ο μόνος ο οποίος από τους ανωτέρω, παραβρέθηκε, σώζοντας το κύρος και την αξιοπρέπεια της Περιφέρειας Ηπείρου, ήταν ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης και νυν εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας, κ.Περικλής Βασιλάκης. 

Μάλιστα, ο κ.Βασιλάκης, ο οποίος μπορεί να ταλαιπωρείται από ένα προσωρινό πρόβλημα υγείας (για το οποίο είμαστε σίγουροι πως θα το ξεπεράσει πολύ σύντομα), πλην όμως, αυτό δεν στάθηκε ικανό για να μην παραβρεθεί, ως άλλωστε πράττει από τη στιγμή που εκλέχτηκε, τιμώντας τόσο τη θέση του όσο βεβαίως τους ψηφοφόρους αλλά και τον ίδιον τον Περιφερειάρχη.

Για αυτούς οι οποίοι δεν φρόντισαν να παραβρεθούν, κ.κ.Σπυρέλης, Γούσης, οι οποίο μάλιστα επανεκλέχτηκαν, Βασίλειος Γιολδάσης και Αντιπεριφερειάρχης, Στράτος Ιωάννου, επίσης επανεκλεγείς...ίσως, εκείνη την ώρα να βρισκόντουσαν κάπου αλλού ή απλώς με τον καλύτερο τρόπο φρόντισαν να μας υπενθυμίσουν πως οι εκλογές τελείωσαν....

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου