Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήθος κόσμου στην έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Χαράς !!


Το  Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς του  Δήμου Πρέβεζας  θα φιλοξενήσει και φέτος  τα γιορτινά όνειρα των μικρών και των μεγάλων επισκεπτών του στη νέα του θέση, στο μικρό πάρκινγκ που βρίσκεται στη  συμβολή των οδών  21ης Οκτωβρίου και Θεοφάνους.

Οι πύλες του  άνοιξαν σήμερα το απόγευμα, παρουσία πλήθους κόσμου, μικρών και μεγάλων. 






Την έναρξη έκανε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κ.Γεωργάκος, ο οποίος πραγματοποίησε και σύντομη ομιλία δίνοντας τις ευχές του σε όλους του δημότες για Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές. Σύντομους επίσης χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, Δημήτριος Καραμανίδης καθώς και η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου κ.Κωνσταντάκη. 




Το παρών στην όμορφη και ζεστή αυτή εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ.Δαρδαμάνης, ο Αντιδήμαρχος Λούρου, κ.Παγγές, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ.Μπέζας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου καθώς και μέλη αυτού, κ.Γεράσιμος Μπενετάτος, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, Νίκος Τζίμας κ.α.


Το πρόγραμμα περιελάμβανε, μουσική και χορό από ντόπιους καλλιτέχνες. 




Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε, η αντίστροφη μέτρηση που άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο που κοσμεί σε περίοπτη θέση το Χριστουγεννιάτικο Χωριό. 


Παραμυθάδες, Το Σπίτι του Άι Βασίλη, Το Εργαστήρι των Ξωτικών, Το Θεατρικό Παιχνίδι, Το Ζαχαρόσπιτο, Ζωγραφική προσώπου, και άλλες ακόμα δραστηριότητες περιμένουν τους μικρούς μας φίλους έως τις 6 Γενάρη να διασκεδάσουν παρέα βέβαια με τις νεράιδες του χώρου. Επίσης, στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού λειτουργεί Λούνα Παρκ και Παγοδρόμιο το οποίο θα είναι λειτουργικό σε λίγες μέρες. 

Θα ήταν παράλειψη μας, να μην αναφερθούμε στις τεράστιες προσπάθειες των υπαλλήλων του Δήμου που όλες αυτές τις μέρες δούλεψαν νύχτα μέρα προκειμένου να στηθεί ο χώρος. Επίσης, σημαντική συμβολή στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς έχουν οι εθελοντές. 

Καλά Χριστούγεννα !!

Χρήστος Ανεμοζάλης 




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου