Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23, 2019

"ΖΩ στην Πρέβεζα…ΑγοράΖΩ και ΣτηρίΖΩ"




Πλούσια δώρα από τις επιχειρήσεις της πόλης μας και τη Δημοτική Ραδιοφωνία στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα.


Με το μήνυμα "ΖΩ στην Πρέβεζα…ΑγοράΖΩ και ΣτηρίΖΩ" η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και οι επιχειρήσεις της πόλης μας θα βρίσκονται και φέτος στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τις ώρες 12:00-14:00 στο πλαίσιο δράσης για την στήριξη της τοπικής αγοράς και είστε όλοι καλεσμένοι. 

Μια αγορά που τα έχει όλα εξαιρετική ποιότητα, μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλα τα είδη , συμφέρουσες τιμές, φιλική εξυπηρέτηση…Πολλά και πλούσια δώρα για το παιδί, τη γυναίκα, τον άνδρα , το σπίτι, το αυτοκίνητο για τη βραδινή σας έξοδο κ.α θα περιμένουν όλες και όλους μαζί με ευχές και κάλαντα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς που φέτος φιλοξενείται σε νέο χώρο στη συμβολή των οδών 21ης Οκτωβρίου και Θεοφάνους. Mαζί την παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι και τα κορίτσια του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου "Κλεοπάτρα" με εντυπωσιακά προγράμματα ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, ενώ δε θα λείψουν και τα κεράσματα. 

Όλοι μαζί στηρίζουμε την όμορφη Πρέβεζα και τους ανθρώπους της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου