To EKAB, διοργανώνει για 7η χρονιά την Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης & Πρόληψης, με κεντρικό μήνυμα: «Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!»
Η Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης, στοχεύει τόσο στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σχετικά με την πρόληψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών όσο και στην παροχή βασικών γνώσεων για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών των συνανθρώπων μας.
Από τις 12 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις εκπαίδευσης και πρόληψης, από στελέχη των Παραρτημάτων και των Τομέων του ΕΚΑΒ, που θα περιλαμβάνουν ομιλίες και σεμινάρια σχετικά με την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ), έτσι ώστε όλοι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις αντιμετώπισης μιας καρδιακής ανακοπής, προσφέροντας τη κατάλληλη βοήθεια στα πρώτα καθοριστικά λεπτά μέχρι την άφιξη των διασωστών του ΕΚΑΒ.
Στην Ήπειρο τα σεμινάρια θα γίνουν:
• Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 10:00-14:00, Αύλειος χώρος Δημαρχείου, Πρέβεζα
• Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, 10:00-14:00, Πλατεία Κιλκίς, Άρτα
• Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, 10:00-14:00, Πλατεία Πύρρου-έναντι Περιφέρειας, Ιωάννινα
• Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, 10:00-14:00, Πεζόδρομος Γρηγορίου Λαμπράκη, Ηγουμενίτσα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου