Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Φ.Ζέρβας απαντά στο δημοσίευμα του PrevezaBest



Απάντηση στο χθεσινό δημοσίευμα του PrevezaBest, Κανένας λόγος δεν υπάρχει για πρόσληψη νομικού συμβούλου στην ΔΕΥΑΠ απέστειλε ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, κ. Φώτης Ζέρβας.

Πρόκειται για μια εντελώς τυπική και λιτή απάντηση. 

Μάλιστα, επί του δημοσιεύματος μας, ασχολήθηκε και το δημοτικό συμβούλιο στην χθεσινή του συνεδρίαση,  Αναφορά Γεωργούλη σε δημοσίευμα του PrevezaBest , όπου ο δημοτικός σύμβουλος της Ανυπότακτης Κίνησης, κ.Γεωργούλης έθεσε το θέμα στον δήμαρχο, κ.Γεωργάκο. 

Μάλιστα, όπως σας ενημερώσαμε, η απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος επί του σχετικού θέματος ήταν, 

"Σχετικά με τις φήμες περί νομικών συμβούλων στην ΔΕΥΑΠ, όπως ρωτήσατε κ.Γεωργούλη, αυτά είναι φήμες και δεν έχω κάτι να πω, η ΔΕΥΑΠ έχει προεδρείο, έχει Δ.Σ., το πως χειρίζονται τις υποθέσεις η ΔΕΥΑΠ έχει συμβούλιο, αν θέλει να πάρει νομικό σύμβουλο ή όχι είναι κατά περίπτωση, εγω κάτι αυτή τι στιγμή δεν το γνωρίζω, υπάρχει νομική υπηρεσία του δήμου και το ΔΛΤ και η ΔΕΥΑΠ μπορεί τις νομικές υπηρεσίας του Δήμου να τις χρησιμοποιήσει και από εκεί και πέρα είναι στην απόφαση του συμβουλίου αν θέλει να χρησιμοποιήσει κάποιον δικηγόρο έξω κατά περίπτωση". 

Τέλος, επειδή δεν θέλουμε να ανοίξουμε δημόσια αντιπαράθεση, κυρίως λόγω των ημερών, για την ώρα, δεν θα  δώσουμε περισσότερες πληροφορίες του ρεπορτάζ περί πρόσληψης νομικού συμβούλου στην ΔΕΥΑΠ...Εδώ όμως θα είμαστε, θα παρακολουθούμε το θέμα και αναλόγως θα σας ενημερώσουμε ή θα παρέμβουμε καταλλήλως.

Δείτε τι αναφέρει η απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ, κ.Ζέρβα στο δημοσίευμά μας:

"Σε απάντηση της σχετικής ανάρτησής σας με θέμα «πρόσληψη νομικού συμβούλου στη ΔΕΥΑΠ», σας κάνουμε γνωστό, ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ.  της 11-12-2019, δεν υπήρχε σχετικό θέμα συζήτησης για λήψη απόφασης.
  
Συνεπώς όπως αναφέρετε και στο δημοσίευμά σας, οι αναφορές μελών του Δ.Σ. και μάλιστα ανεπίσημες δεν παράγουν αποτέλεσμα, ούτε δέσμευση για το Δ.Σ".

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Σ. ΔΕΥΑΠ
ΦΩΤΗΣ ΖΕΡΒΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου