Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 10, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σημαντική η συμβολή του Ομίλου UNESCO στην ημερίδα παρουσία του ΠτΔ, Π.Παυλόπουλου



Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας μία σημαντική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».


Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκοπίου Παυλοπούλου με παρουσία του ιδίου και θα λάβει χώρα στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (πρώην Όαση) από τις 11:30 έως 13:45, το θέμα θα αναπτυχθεί από κορυφαίους καθηγητές Πανεπιστημίου με συνδιοργάνωση του Ομίλου για την UNESCO Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας.

Θα πρέπει να τονίσουμε ιδιαίτερα την συμβολή του Ομίλου για την UNESCO, γιατί εδώ και χρόνια εργάζεται για την ανάδειξη του τόσο σημαντικού αρχαίου φιλοσόφου που είχε ιδρύσει την φιλοσοφική του σχολή στη Νικόπολη αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την ανάδειξη ευρύτερα του αρχαιολογικού χώρου της Νικόπολης καθώς και για τις ενέργειες ένταξής του στον κατάλογο των παγκοσμίως προστατευόμενων μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO.

Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν αλλεπάλληλες συναντήσεις τόσο του ιδίου του προέδρου του Ομίλου για την UNESCO αλλά και του διοικητικού συμβουλίου με τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να διοργανώνεται στην πόλη μας μία τόσο σημαντική Επιστημονική Ημερίδα με την συμβολή του Δήμου και ιδιαίτερα του δημάρχου κ. Νικολάου Γεωργάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου