Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 25, 2020

ΗΠΕΙΡΟΣ: Μεταβολή του καιρού με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά


Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας φαινομένων και με την παρουσία πολλών ωρών ηλιοφάνειας στην καρδιά του χειμώνα, το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει από σήμερα Σάββατο (25/1). 

Πιο αναλυτικά, σήμερα Σάββατο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες που σε ορισμένες περιοχές θα δώσουν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία προβλέπεται να φτάσει τους 15 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια, τους 11 στα ημιορεινά και τους 4 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από νότιες διευθύνσεις ασθενείς στα 3 με 4 μποφόρ. 

Την Κυριακή (26/1) προβλέπονται νεφώσεις σταδιακά αυξανόμενες προς το απόγευμα και θα σημειωθούν βροχές στις περισσότερες περιοχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, με τα φαινόμενα να εξασθενούν προς το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια, από 2 έως 10 στα ημιορεινά και από -4 έως 7 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί στα 3 με 4 μποφόρ. 

Τη Δευτέρα (27/1) από τα ξημερώματα αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο σύνολο της Ηπείρου, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια, από 5 έως 8 στα ημιορεινά και από -4 έως 2 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς στα 5 με 6 μποφόρ. 

Την Τρίτη (28/1) προβλέπονται κάποιες ασθενείς βροχοπτώσεις προς τις βραδινές ώρες, με τη θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου