Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2020

Δήμος Ζηρού: Άμισθος Αντιδήμαρχος ορίστηκε ο Κων/νος Κατραχούρας



Ο Δήμαρχος Ζηρού, Νικόλαος Καλαντζής, έχοντας υπόψη τις σχετικές διατάξεις,

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι 

Α. Τροποποιούμε την αριθ. 258/9-9-2019 Απόφαση του Δημάρχου <<Ορισμός Αντιδημάρχων & μεταβίβαση αρμοδιοτήτων τους >> ως προς την παράγραφο Α1 ως εξής: 

1. Ορίζουμε Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και Παιδείας τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Χρήστο Δήμο του Δημητρίου και του μεταβιβάζει :  

α) καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες: 1.Tην οργάνωση, διοίκηση, εποπτεία ,συντονισμό και ευθύνη λειτουργίας της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου. 2.Tην οργάνωση, διοίκηση, εποπτεία ,συντονισμό και ευθύνη επί των θεμάτων του Τμήματος Οικονομικών υπηρεσιών 3.Tην οργάνωση, διοίκηση, εποπτεία ,συντονισμό και ευθύνη επί των θεμάτων του Τμήματος Διοικητικών υπηρεσιών , την έκδοση των συναφών πράξεων και βεβαιώσεων και την υπογραφή της συναφούς αλληλογραφίας ,για θέματα αστικής και δημοτικής κατάστασης. 4.Εποπτεία, ευθύνη και το συντονισμό επί των θεμάτων Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μηχανοργάνωσης, των διαδικασιών του Δήμου και της λειτουργίας, όπως και των υποχρεώσεων που προκύπτουν από το πρόγραμμα «Διαύγεια». 5.Εποπτεία, ευθύνη και το συντονισμό των οργάνων και διαδικασιών Διαβούλευσης. 6.Ευθύνη, συντονισμό και εποπτεία επί των θεμάτων σχετικών με την λειτουργία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ζηρού. 7.Ευθύνη, συντονισμό και εποπτεία επί των θεμάτων σχετικών με την λειτουργία του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ζηρού. 8.Ευθύνη, συντονισμό και εποπτεία επί των θεμάτων αθλητισμού και νεολαίας, Λειτουργίας Αθλητικών Κέντρων, Γυμναστηρίων, τμημάτων Αθλητισμού και Άθλησης. 9.Ευθύνη, συντονισμό και εποπτεία Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης. 10.Ευθύνη, συντονισμό και εποπτεία προγραμμάτων ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, έρευνας και τεχνολογίας και προγραμμάτων δράσης υπέρ ευπαθών κοινωνικών ομάδων. 11.Την έκδοση άδειας πολιτικών γάμων και την τέλεση πολιτικών γάμων σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου 12.Ευθύνη και εποπτεία των λατομείων. β) Κατά τόπο τις αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Φιλιππιάδος: 1. Έχει την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική Ενότητα Φιλιππιάδος. 2. Μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Φιλιππιάδος. 3. Επικυρώνει γνήσια φωτοαντίγραφα ,θεωρεί το γνήσιο των υπογραφών και υπογράφει βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται σύμφωνα με το νόμο, από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Φιλιππιάδος. 4. Συνεργάζεται με τους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φιλιππιάδος , για την επίλυση των προβλημάτων τους. 5. Την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πολιτών για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Φιλιππιάδος. Κατά τα λοιπά ισχύει , η αριθ. 258/9-9-2019 Απόφαση του Δημάρχου <<Ορισμός Αντιδημάρχων & μεταβίβαση αρμοδιοτήτων τους>> 

Β. Ορίζουμε ως άμισθο Αντιδήμαρχο του Δήμου Ζηρού από 17-1-2020 μέχρι 31 -12-2020 τον δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Κατραχούρα του Στεφάνου και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: 

1.Tην οργάνωση, διοίκηση, εποπτεία ,συντονισμό και ευθύνη λειτουργίας των ΚΕΠ. 2. Εποπτεία και ευθύνη των Νομικών Υποθέσεων. 3.Εποπτεία, ευθύνη και το συντονισμό των θεμάτων Υγιεινής & Ασφάλειας των εργαζομένων. 4.Ευθύνη, συντονισμό και εποπτεία Υγείας – Κέντρων Υγείας 5.Ευθύνη, συντονισμό και εποπτεία Τομέα κοινωνικής προστασίας μέριμνας και αλληλεγγύης. 6.Ευθύνη, συντονισμό και εποπτεία των θεμάτων που αφορούν τη Μετανάστευση. 7.Εποπτεία της λειτουργίας των κοιμητηρίων. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου