Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2020

Πρόταση χρηματοδότησης για δημιουργία "Πράσινου Σημείου" υπέβαλλε ο Δήμος της Πρέβεζας


Υπεβλήθη από το Δήμο Πρέβεζας προς ένταξη και χρηματοδότηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα το έργο με τίτλο "Πράσινο Σημείο στο Δήμο".


Το έργο προϋπολογισμού 669.602 χιλ. ευρώ περιλαμβάνει, σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, έργα διαμόρφωσης του γηπέδου που θα κατασκευαστούν τα έργα, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, έργα υποδομών καθώς και διαχείρισης ομβρίων, φύτευσης, άρδευσης εσωτερικής οδοποιίας και περιβαλλοντικής παρακολούθησης. 

Επίσης ως υποέργο προβλέπεται ο εξοπλισμός του πράσινου σημείου καθώς και δράσεις ευαισθητοποίησης που αφορούν την οργάνωση και υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος δημοσιότητας με στόχο τη λεπτομερή ενημέρωση του κοινού με νέες έννοιες και πρακτικές, την καθοδήγηση καθώς και την ενθάρρυνση για συμμετοχή.

Το "Πράσινο Σημείο" θα κατασκευαστεί σε γήπεδο δύο στρεμμάτων στην περιοχή ΒΙΠΕ Πρέβεζας πλησίον της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων της ΔΕΥΑ. 

Οι χώροι αυτοί εντάσσονται στο σχεδιασμό της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων που υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου ενώ η κατασκευή τους προβλέπεται να γίνει στους Δήμους Κόνιτσας, Πρέβεζας, Ζηρού, Ιωαννίνων, Ηγουμενίτσας ,Αρταίων και Νικολάου Σκουφά.


Δημοτική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου