Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιανουαρίου 26, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Καρναβάλι των Γυναικών της Πρέβεζας



Με ενθουσιασμό και στη καινούρια δεκαετία!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χτες Σάββατο 25.1.2020, η κοπή της ετήσιας πίτας του «Καρναβαλιού των Γυναικών» της Πρέβεζας, στις 7 μ.μ. στο παραλιακό μεζεδοπωλείο «Απέριττον».


Υπήρξε μεγάλη προσέλευση των γυναικών-μελών και ενθουσιασμός για την στήριξη αυτού του θεσμού με την είσοδο της νέας δεκαετίας. Αναμένονται 15 και πλέον γκρουπ να πλαισιώσουν το «Καρναβάλι», που κι εφέτος θα ξεκινήσει πρώτο την Καρναβαλική φιέστα την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, από το σημείο εκκίνησης αυτή τη φορά, τα παλιά ΚΤΕΛ, με σημείο αναφοράς την καφετέρια “Piccolo”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία του «Καρναβαλικού Κομιτάτου» με προεξάρχοντες τους κ.κ. Σπύρο Πλέουρα, Χρήστο Λούπα και Σπύρο Παπαδιώτη.

Aπό πλευράς της Δημοτικής αρχής, παραβρέθηκαν οι κες Δήμητρα Κοψάρη, μέλος του Γυναικείου Καρναβαλιού και βασικός οργανωτικός  παράγοντας,  καθώς  κι από τη Δημοτική Ραδιοφωνία, οι  κες Λίτσα Γκιτάκου και Αθηνά Παππά.
Στη συνέχεια αντιπροσωπεία του «Καρναβαλιού Γυναικών» παρέστη και στην γιορτή του «Καρναβαλικού Κομιτάτου» που συνδυάστηκε με την κοπή της ετήσιας πίτας τους.

Η ιστορία του Γυναικείου Καρναβαλιού μετρά σαν θεσμός πάνω από 60 χρόνια παρουσίας ξεκινώντας πρώτο αυτό, τα  καρναβαλικά δρώμενα της Πρέβεζας, αποτελώντας το παλαιότερο καρναβάλι της ευρύτερης περιοχής.

To «Καρναβάλι Γυναικών» διατηρεί ομάδα στο facebook  https://www.facebook.com/groups/262008517208957/ και απαντά στα τηλέφωνα 2682025325, 6976698365 και 6957324058 για συμμετοχές και υποστήριξη.

"Η δυναμική μας συνεχίζεται, στηρίζοντας τον θεσμό και στην καινούρια δεκαετία"







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου