Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 16, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έκθεση ζωγραφικής "επί τοίχου"


Χαρίτος... Έκθεση ζωγραφικής από 17.1 έως 23.2.2020 με τίτλο της έκθεσης "επί τοίχου" .

Τα εκθέματα μπορείτε να τα δείτε, στο χώρο που λαμβάνει χώρα η έκθεση, στο Τσέρκι cafe... Δαρδανελίων 1 Πρέβεζα

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ
«χαρίτος»

Βιογραφικό

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης γεννήθηκε και ζει στην Πρέβεζα. Ζωγραφίζει ερασιτεχνικά από τα εφηβικά του χρόνια. Οι σπουδές του στο Τμήμα Γραφιστικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας (1991-1995) τον βοήθησαν να βελτιώσει την τεχνική του. Από το 1999 εργάζεται ως γραφίστας και διακοσμητής εσωτερικών χώρων, ενώ από το 2003 διατηρεί παράλληλα κατάστημα χρωμάτων. Το 2006 φιλοτέχνησε το σήμα του εργαστηρίου μικροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έκτοτε έχει δημιουργήσει εικόνες ανατομικής ως υποστηρικτικό υλικό σε ερευνητικές εργασίες. Το 2007 έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό γραφιστικής για τη δημιουργία σήματος οικολογικού προγράμματος (ColEcoMan).

Ως ζωγράφος, αν και έχει αποτυπώσει νεκρές φύσεις στον καμβά, το ενδιαφέρον του εστιάζεται στην απεικόνιση του ανθρώπινου σώματος. Εκτός από τη ζωγραφική με λάδια νερού, χρησιμοποιεί και τις τεχνικές της ματιέρας και του κολάζ. Από το 2010 έχει στραφεί στην ιδιαίτερη θεματολογία και τεχνική των φαγιούμ.

Το 2012 έλαβε μέρος σε διαγωνισμό με σήμα για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Πρέβεζας, το οποίο διακρίθηκε με μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής.

Φέτος, μετά από δύο ατομικές εκθέσεις με θέμα τα πορτρέτα του φαγιούμ το 2014 και το 2018 σε καφέ της Πρέβεζας, σας καλεί στο καφέ Τσέρκι, στην έκθεση με τίτλο «Επί τοίχου», για να ανακαλύψετε και άλλες πτυχές της καλλιτεχνικής ευαισθησίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου