Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2020

Στην Πρέβεζα συγγενείς των θυμάτων και των αγνοουμένων του πολύνεκρου ναυαγίου των Παξών



Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας για το πολύνεκρο ναυάγιο των Παξών, δείτε ΕΔΩ

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού, συνελήφθησαν, με την κατηγορία της διακίνησης μεταναστών, τρεις αλλοδαποί, 49, 30 και 26 ετών, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, οι οποίοι ήταν ανάμεσα στους 21 διασωθέντες.

Υπενθυμίζεται ότι είκοσι άνδρες και μία γυναίκα βρίσκονται μεταξύ των διασωθέντων επιβαινόντων του ναυαγίου, 12 οι νεκροί και 17 έως 20 οι αγνοούμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, ήδη, στην Πρέβεζα βρίσκονται συγγενείς των θυμάτων αλλά και των αγνοουμένων του ναυαγίου που διαμένουν στο εξωτερικό, Αγγλία, Γερμανία. 

Μάλιστα, κάποιους από τους συγγενείς, μεταβαίνουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο τμήμα νεκροψίας - νεκροτομής προκειμένου να αναγνωρίσουν τα οικεία τους πρόσωπα, ενώ κάποιοι άλλοι ήρθαν για να μάθουν νέα από τους αγνοούμενους. 

Επίσης, υπάρχει μεγάλος όγκος τηλεφωνημάτων στα τηλεφωνικά κέντρα των εμπλεκόμενων φορέων από συγγενείς και φίλους είτε των θυμάτων είτε των αγνοουμένων.

Από την άλλη, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κ.Γεωργάκος, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους, έχοντας υψηλό το αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, φέρεται να δήλωσε - ξεκαθαρίζοντας - σε στενούς του συνεργάτες, πως θα κάνουμε ότι χρειαστεί προκειμένου να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, έως ότου πάνε σε κάποια οργανωμένη δομή.

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου