Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2020

Σημαντικά θέματα συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου


Ενημέρωση, συζήτηση και κατάθεση απόψεων πραγματοποιήθηκε στην σημερινή συνεδρίαση  του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ηπείρου στα Γιάννενα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PrevezaBest, ελάχιστες και όλες δικαιολογημένες ήταν οι απουσίες που σημειώθηκαν κατά την συνεδρίαση η οποία ξεκίνησε στη 1μ.μ.- στα γραφεία της ΠΕΔ Ηπείρου - και ολοκληρώθηκε 3 ώρες περίπου αργότερα. 

Από τον Δήμο Πρέβεζας βρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι στην συνεδρίαση, κ.κ.Ακρίβης, Δαρδαμάνης και Σαραμπασίνας όπως επίσης και ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος ο οποίος και πραγματοποίησε ομιλία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, τη συνεδρίαση απασχόλησε η στελέχωση του Φορέα με κατάλληλο προσωπικό και η πιο καλή οργάνωση του για την ισάξια αντιμετώπιση όλων - και των 18 - δήμων της Ηπείρου. 

Μάλιστα, τέθηκε το ζήτημα του διπλού κόστους που επιβαρύνονται αρκετοί δήμοι για την μεταφορά των απορριμάτων όπως λχ. γίνεται η μεταφορά στο σταθμό Καρβουνάρι αλλά και το σύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας στερών αποβλήτων στη ΔΩΔΩΝΗ τους χρεώνει κανονικά. 

Επίσης,, ο Δήμαρχος Πάργας, κ.Ζαχαριάς υπογράμμισε πως δεν γίνεται να μεταφέρονται τα σκουπίδια στο εργοστάσιο που εδρεύει στον Δήμο Δωδώνης και να πληρώνει άλλα χρήματα για την μεταφορά τους στο σταθμό Καρβουναρίου .

Στον φορέα προεδρεύει ο Δήμαρχος Ζηρού, Νικόλαος Καλαντζής. 

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου