Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 17, 2020

Στο ΚΑΣ η μελέτη για το Κάστρο του Αγ.Ανδρέα στην Πρέβεζα


Η έγκριση ή μη της αρχιτεκτονικής μελέτης του έργου "Ανάδειξη και Νέα Χρήση Φρουρίου Αγ. Ανδρέα Πρέβεζας" συμπεριλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη των θεμάτων του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) το οποίο θα συνεδριάσει την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 2 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Υπ. Πολιτισμού.


Στη συνεδρίαση θα παραβρεθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα από τις 19 του μήνα προκειμένου να έχει κι άλλες συναντήσεις με το Υπ.Πολιτισμού.Το θέμα θα εισηγηθεί από τη Διεύθυνση Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων, ενώ σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του κ.Ιωάννου στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο ίδιος θα βρίσκεται εκεί προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις επί της μελέτης σε περίπτωση που αυτές ζητηθούν από την Επιτροπή.

Στόχος είναι η έγκριση της μελέτης ωστόσο εάν και εφόσον υπάρξουν παρατηρήσεις από πλευράς του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου αυτές θα ληφθούν υπόψη έτσι ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες μετατροπές και η έγκριση της μελέτης που θα ανοίξει το δρόμο για την υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου