Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιανουαρίου 26, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Απεργιακή κινητοποίηση στο JUMBO πραγματοποίησαν φορείς και σωματεία - Φώτο

Με 24ωρη απεργία απάντησε το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας στην Κυριακάτικη Εργασία

Απεργιακή κινητοποίηση στο κατάστημα JUMBO στην Πρέβεζα πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί φορείς και μέλη σωματείων στο πλαίσιο της 24 ωρης απεργίας που είχε εξαγγείλει το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας ενάντια στην απόφαση της εταιρίας για άνοιγμα του καταστήματος όλες τις Κυριακές του χρόνου τόσο για το κατάστημα στην Πρέβεζα όσο και στην Κατερίνη. 

Στον αύλειο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων, σωματείων και συνδικάτων όπου πραγματοποίησαν διαμαρτυρία ενάντια στην απόφαση για εργασία όλες τις Κυριακές του χρόνου.








Μάλιστα, στην συγκέντρωση στο κατάστημα της Πρέβεζας βρέθηκε και ο εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος η παρουσία του οποίου αποτέλεσε "κόκκινο πανί" για μέλη σωματείων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, ενώ,- από την παρουσία του κ.Καραγεωργόπουλου- στιγμιαία υπήρξε μικρή ένταση ανάμεσα σε εκπροσώπους σωματείων και στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας,κ.Χρ.Δημόπουλου. 





Οι ελάχιστοι πολίτες που θέλησαν να μπουν στο κατάστημα για να ψωνίσουν αποχωρούσαν έπειτα από παρέμβαση μελών σωματείων, όπου κάποιοι εκ των οποίων στέκονταν στην είσοδο του καταστήματος κρατώντας πανό. 


Λίγο μετά τις 12 μ.μ., στον χώρο βρέθηκαν εκπρόσωποι της Επιθεώρησης Εργασίας όπου συνοδεία του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου αλλά και εκπροσώπων σωματείων, μπήκαν στο κατάστημα προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους. 




Ενώ, νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν σχετικές ομιλίες.




Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν κάποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους Πρέβεζας.

Τέλος, διακριτική ήταν η παρουσία αστυνομικών.

Χρήστος Ανεμοζάλης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου