Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 09, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας - φώτο


Με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, κ Νίκο Παναγιωτόπουλο, η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, σήμερα το μεσημέρι στο Margarona Royal, παρουσία πλήθους μελών, στελεχών, θεσμικών κ.α., έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
  
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Τζίμας, ενώ αμέσως μετά χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού Ηπείρου, G.Ματσίρας, o Δήμαρχος Πρέβεζας, κ.Γεωργάκος καθώς και ο Τομεάρχης ΝΟΔΕ  Πρέβεζας αλλά και Τομεάρχης Ιθάκης και Κεφαλληνίας, Δ.Καραμανίδης. 







Έπειτα, ο κ.Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησε μια αναλυτική και περιεκτική ομιλία όπου ανέπτυξε την κεντρική επιχειρηματολογία της Κυβέρνησης. 



Ενώ ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, Νίκος Τζίμας δώρισε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, μια εικόνα του Πολιούχου της πόλης, Αγίου Χαραλάμπους στον οποίον ευχήθηκε να τον προστατεύει απ΄όλες τις δυσκολίες.  



Στη συνέχεια έγινε η κοπη της πρωτοχρονιάτικης πίτας.




Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε:


"Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ που λόγω των συγκυριών δεν έχω πολλές ευκαιρίες να επισκέπτομαι προκειμένου να παραστώ στην κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας και να αναπτύξω την κεντρική επιχειρηματολογία της Κυβέρνησης. Όντως η συγκυρία είναι δύσκολη λόγω των γεωπολιτικών προκλήσεων, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω πως η δουλειά γίνεται από την Κυβέρνηση με ψυχραιμία, με αποφασιστικότητα, αυτό που διακηρύσσω σε κάθε δημόσια τοποθέτησή μου είναι ότι αυτή η ψυχραιμία και αυτή η αποφασιστικότητα εκδηλώνεται κάθε μέρα, ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εξωτερικών έχουν επιδοθεί σε ένα μαραθώνιο διπλωματικών επαφών προκειμένου να υποστηρίξουν τα επιχειρήματά μας και τα εθνικά μας δίκαια, η προσπάθειά αυτή αποδίδει καρπούς αλλά εντείνεται και φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσει αλλά να ενταθεί ακόμα περισσότερο. Από εκεί και πέρα αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλής και να αισθάνεται ότι η χώρα διαθέτει ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, αυτό είναι και το δικό μας έργο, να κρατηθούν ισχυρές και γιατί όχι να γίνουν ακόμα περισσότερο ισχυρές. Μέσα στους λίγους μήνες διακυβέρνησης νομίζω ότι υπάρχουν έμπρακτες αποδείξεις αυτού του έργου και αυτής της προσπάθειας. Από εκεί και πέρα να περιμένετε περισσότερο ως προς αυτό γιατί η προσπάθεια για ισχυρές ένοπλες δυνάμεις με αποτρεπτική ισχύ είναι διαρκής και εντατική" 

Το πρόγραμμα του Υπουργού στη συνέχεια:

17:30 μ.μ. Συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ στα γραφεία της Νομαρχιακής 

Στις 18:00 μ.μ. Συνάντηση με Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κο Στράτο Ιωάννου και Δήμαρχο Δ. Πρέβεζας κο Νικόλαο Γεωργάκο , στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πρέβεζας 

Στις 18:30 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, για την εορτή του Πολιούχου της πόλης της Πρέβεζας

Εκ του παρασκηνίου: Γκρίνια υπήρξε σε αρκετά από τα τραπέζια και αυτό διότι, όπως κάποιοι "ψιθύρισαν", πέραν από ορισμένες ηχηρές απουσίες, σύμφωνα με τους ίδιους ανασταλτικός παράγοντας για να παραβρεθούν όπως και άλλοι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, λειτούργησε η ομόφωνη απόφαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας  (και όχι όπως χρεώνουν αποκλειστικά στον Πρόεδρο κ.Τζίμα) η τιμή της πρόσκλησης η οποία ήταν 25 ευρώ το άτομο.

Πάντως, οφείλουμε ν'αναφέρουμε πως το παρών στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων έδωσαν πολίτες από διάφορες περιοχές της Ηπείρου και του Ν.Πρέβεζας..  

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση από τη στιγμή άφιξης του κ.Παναγιωτόπουλου. 




























































Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου