Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπύρος Ριζόπουλος "Δεν θα γίνει η συνέχιση της Ιόνιας Οδού, διότι δεν υπάρχει κάποιο κοινό μέτωπο να αναδειχθούν τα ζητήματα"


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στη 1μ.μ. στο Ράδιο Πρέβεζα 93.0, μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης "Ορίζοντες Ηπείρου" Σπύρος Ριζόπουλος.

Με αφορμή την επίσκεψη στην Πρέβεζα, το Σάββατο 15/2 που πραγματοποίησε ο κ.Ριζόπουλος, μεταξύ άλλων δήλωσε πως "Δεν έχω σταματήσει να αλωνίζω την Ήπειρο, νιώθω, πως τώρα, οι κοινωνίες έχουν μπει σε μια διαδικασία να θέλουν να μας γνωρίσουν. Στην Πρέβεζα οργανώθηκε ένα πρώτο τραπέζι, στο οποίο ήρθαν άνθρωποι οι οποίοι θέλησαν να μου κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις πάνω στο πρόγραμμά μας. Ήταν μια πολύ ωραία συνεστίαση", υπογράμμισε ο κ.Ριζόπουλος.

Αμέσως μετά, ερωτηθείς ο κ.Ριζόπουλος, αναφορικά με τον σκληρό τρόπο που επέλεξε να απαντήσει κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας της παράταξης (δείτε ΕΔΩ) σε όσους σε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα για το μέλλον της παράταξης, μεταξύ άλλων ανέφερε: Την επόμενη φορά, πρώτα Θεός να είμαι καλά, θα είμαι εκ νέου υποψήφιος, για ποιο λόγο να κόβω πίτες και να επισκέπτομαι διάφορες περιοχές της περιφέρειας....Έπειτα ο κ.Ριζόπουλος έκανε αναφορά σε διάφορα περιστατικά, μερικά εκ των οποίων μάλιστα δεν δίστασε να καταγγείλει. 

"Υπάρχει πολιτική μικροψυχία, - Η Περιφερειακή αρχή - είναι αποφασίζω και διατάζω σε ένα σορό πολιτικές ανοησίες με τις οποίες δεν συμφωνώ επί τον πλείστον, όμως, όταν ακούγεται κάτι πολύ καλό δεν έχουν την πολιτική μεγαλοψυχία και τον πολιτικό πολιτισμό, να αποδεχτούν". 

Τέλος, για τους οδικούς άξονες και τη μη σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδός, ο επικεφαλής της παράταξης "Ορίζοντες Ηπείρου", τόνισε: 

Όταν ο Περιφερειάρχης και οι Βουλευτές είναι κομματικοί υπάλληλοι και εξαρτούν τη δική τους επαγγελματική καριέρα, από αυτή την κομματική εξάρτηση, έχουν τους εαυτούς τους πάνω από την υποχρέωση τους απέναντι στο λαό. Το δεύτερο στοιχείο είναι, ότι φαίνεται ως προσωπικότητες είναι εξαιρετικά αδύναμες να διεκδικήσουν. Θα είστε απομονωμένοι διότι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποιο κοινό μέτωπο να αναδειχθούν τα ζητήματα της Ηπείρου. Κάποιος πρέπει να σας πει την αλήθεια, δεν θα γίνει η συνέχιση της Ιόνιας Οδού και βλέπετε άλλη περιφέρεια, ταχύτητα ανακοίνωσε την επέκταση Πάτρα - Πύργος, εμείς δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε τα αυτονόητα"

"Το να κάνεις επιλογές στα ίδια πρόσωπα 20 χρόνια και να νομίζεις ότι θα έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα, σημαίνει ότι και σαν πολίτης είσαι κομμάτι του προβλήματος, διότι έχεις αποδεχθεί λάθος πράγματα, εγώ δεν συγχωρώ κανέναν για αυτό" 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό (έως το 18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου