Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 23, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το σύνθημα δόθηκε στην ποδαράτη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου !


Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, Καρναβαλιστές και Καρναβαλίστριες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, αλλά και του Καρναβαλιού των γυναικών Πρέβεζας, παρήλασαν χθες βράδυ στην προγραμματισμένη ποδαράτη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. 

Μπορεί για κάποιους η συμμετοχή να μην ήταν η αναμενόμενη, αυτό όμως δεν πτόησε καθόλου τους διοργανωτές της χθεσινής εκδήλωσης, αφού μας έδωσαν μια πρώτη γεύση τι θα επακολουθήσει στην μεγάλη με άρματα παρέλαση. 

Άλλωστε, το Κομιτάτο ξεκίνησε από μια παρέα 10 περίπου ατόμων, και έφτασε σήμερα να μετρά χιλιάδες καρναβαλιστές. 









Σήμερα  στις 18.00 γίνεται η συνάντηση των εκπροσώπων των Γκρουπ και του πολιτιστικού συλλόγου ¨Κομιτάτο Πρέβεζας"στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας. Τα Γκρουπ θα πρέπει να τηρήσουν τους όρους συμμετοχής τους στο Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Οι εκπρόσωποι των Γκρουπ  θα προμηθευτούν δωρεάν Αποκριάτικο υλικό σε σερπαντίνες, Σφυρίχτρες, χαρτοπόλεμο κλπ, θα ενημερωθούν για τους τρόπους διεξαγωγής της παρέλασης και θα δηλώσουν τα άρματά τους και τους οδηγούς των αρμάτων τους και θα γίνει η κλήρωση για τη σειρά της παρέλασης των Γκρουπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου