Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΚΑΛΑ οργανωμένο το νοσοκομείο για την αντιμετώπιση κρούσματος για τον κοροναϊό - Όλα τα έκτακτα μέτρα


Σε ετοιμότητα βρίσκεται το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, σε ενδεχόμενη περίπτωση αντιμετώπισης κρούσματος κοροναϊού covid 19.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι το γεγονός πως υπάρχει μια πλήρης οργάνωση μιας και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως έχει συνταχθεί "πρωτόκολλο" αντιμετώπισης μιας τέτοιας περίπτωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, ο Δήμος Πρέβεζας έχει παραχωρήσει στο Νοσοκομείο οικίσκο, έτσι ώστε σε περίπτωση ύποπτου κρούσματος, αυτό να μην εισέλθει καθόλου στους χώρους του Νοσοκομείου.
Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει τοποθετηθεί νοσηλευτικό προσωπικό στην πύλη του Νοσοκομείου προκειμένου να υποβάλλει σε εισερχόμενους ασθενείς, ερωτηματολόγιο, οι απαντήσεις στο οποίο θα κρίνουν τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης.
Βασικός σκοπός είναι, όπως αναφέρθηκε και προηγούμενα, ύποπτα κρούσματα να μην εισέρχονται καθόλου εντός του Νοσοκομείου, έως τις πρώτες επιβεβαιωμένες εκτιμήσεις.
Τέλος, σήμερα, στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, για τρεις περίπου ώρες συνεδρίασε η επιτροπή λοιμώξεων. Κατά πληροφορίες, κοινή διαπίστωση είναι το γεγονός πως, αναφορικά με τον κοροναϊό, είναι μια κατάσταση που δεν έχουν αντιμετωπίσει έως τώρα. Καταβάλλονται ωστόσο πολλές προσπάθειες έτσι ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση, με βάση πάντα τις οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.
Όσον αφορά τέλος, στις φημολογίες που ακούγονται τις τελευταίες ώρες στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας, περί υπόπτου κρούσματος κοροναϊού, αυτό επίσημα δεν επιβεβαιώνεται.
Χρήστος Ανεμοζάλης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου