Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 26, 2020

Κορωνοϊός: Νεκρός 46χρονος στρατιωτικός – 23 τα θύματα στη χώρα


Ένας 46χρονος στρατιωτικός είναι το δεύτερο θύμα του κορονοϊού στην Ξάνθη, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικές ιστοσελίδες. Με τον νέο αυτό θάνατο, ο αριθμός των θυμάτων τη χώρα μας ανέρχεται σε 23.

Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί θετικός στο κορονοϊό και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν.
Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, απεβίωσε και αποτελεί τον δεύτερο ασθενή που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και πεθαίνει στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.
Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό θύμα του κορονοϊού, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ΄ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα.
Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τον διοικητή στην μονάδα όπου υπηρετούσε την Ξάνθη, κατα τη διάρκεια της πρωινής αναφοράς.
Την είδηση επιβεβαιώνουν και πηγές από το ΓΕΣ λέγοντας ότι πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό.
Το στέλεχος του Δ’ ΣΣ είχε προσέλθει στο νοσοκομείο πριν λίγες μέρες και παρέμενε στο σπίτι του ενώ όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή του έκανε το τέστ το οποίο βγήκε θετικό.
Στη συνέχεια νοσηλεύτηκε με ήπια συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και δυστυχώς κατέληξε.
22 θάνατοι και 821 κρούσματα έως χθες
aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου